Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

3D inovacije u kućanstvu

Ariel 3D Activ koristi 3D tehnologiju na putu do besprijekorne čistoće.

Znanost i 3D tehnologije sve su više prisutni u našim životima, ne samo putem zabavnih aplikacija, nego i kroz doživljaj u našim kućanstvima. Pomoću 3D tehnologija Arielovi istraživači su modelirali vlakna i mrlje kao nikada prije. Rezultat toga je Ariel 3D Activ s jedinstvenom formulom koji prodire duboko u materijale i pruža izvanredne rezultate besprijekorne čistoće.

Revolucionarni Ariel s 3D aktivnom tehnologijom javnosti je predstavljen u Wine&Gastro akademiji uz voditeljicu događaja Antoniju Stupar i molekularnog gastronoma Marina Rendića. Po prvi put, prezentirane su istinske 3D inovacije u kućanstvu te je uz živo iskustvo otkriveno kako pravilno njegovati bogatstvo detalja, briljantnu boju, savršenu formu i dubinu tkanina.

Jednom kada se pojave u našim dnevnim sobama 3D inovacije su nezaustavljive. Otkada na raspolaganju imamo priliku pratiti zanimljive sadržaje putem 3D televizora ne samo da možemo gledati filmove i serije u 3D prikazu, već nam nezaboravno iskustvo svakodnevno mogu pružati i kompjutorske igrice. Kao dodatak nevjerojatnim vizualnim efektima, savršena kopija stvarnosti nalazi se u svemu oko nas, dok se primjerice ručice naše djece pomiču zajedno s reketom na ekranu.Inovacije ne djeluju isključivo u dnevnim sobama već su svoj suvereni put pronašle i do naših kuhinja. Tako primjerice molekularna gastronomija svakodnevno upotrebljava osnove fizike i kemije te analizira sastojke sa svrhom postizanja savršenog okusa, izgleda i mirisa jela. Upravo nam znanost otkriva kako pripraviti jelo u njegovom punom potencijalu. Znajući sve o molekularnoj gastronomiji, možemo promišljati o vlastitim kulinarskim navikama dok virtuozi ove umjetnosti predstavljaju specijalitete poput zatvorenih jušnih okruglica koje se tope u ustima ili kavijar uz poslijepodnevnu kavu.Rezultati 3D revolucije sada su dostupni i u kupaonicama. Kroz desetljeća smo prihvaćali da postoje mrlje kojih se jednostavno ne možemo riješiti. Kako bi uspješno odgovorili tom izazovu i dobili detaljniji uvid u njegu tkanina, Arielovi su istraživači upotrijebili 3D tehnologije. Cilj je bio jedan – proučavajući različite slojeve materijala u potpunosti razumjeti mrlje bolje nego bilo tko ranije. Kao rezultat istraživanja nastao je novi Ariel 3D Activ, s jedinstvenom formulom koja pomaže ukloniti odbijajući efekt između vlakana i sredstva za pranje te duboko prodire u materijale kako bi ih ostavila savršeno čistima.

Uskoro će naša djeca planirati svoje živote u tri potpune dimenzije. Kakva će to budućnost biti? Još ne znamo, ali jedno je sigurno: želimo ju živjeti u savršeno čistoj odjeći.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Danas, kada je fokus na modernom dizajnu interijera, kuhinja je postala mjesto koje prikazuje stil, eleganciju i funkcionalnost.

Moj dom

Nobell je novi kuhinjski studio koji prvi i jedini na hrvatsko tržište dovodi prestižne Next125 kuhinje koje odlikuje pročišćeni dizajn i profinjenost.

Zanimljivosti

ŽELJA je 62. film studija Walt Disney Animation, koji ove godine slavi svoju 100. obljetnicu.

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.