Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

3D inovacije u kućanstvu

Ariel 3D Activ koristi 3D tehnologiju na putu do besprijekorne čistoće.

Znanost i 3D tehnologije sve su više prisutni u našim životima, ne samo putem zabavnih aplikacija, nego i kroz doživljaj u našim kućanstvima. Pomoću 3D tehnologija Arielovi istraživači su modelirali vlakna i mrlje kao nikada prije. Rezultat toga je Ariel 3D Activ s jedinstvenom formulom koji prodire duboko u materijale i pruža izvanredne rezultate besprijekorne čistoće.

Revolucionarni Ariel s 3D aktivnom tehnologijom javnosti je predstavljen u Wine&Gastro akademiji uz voditeljicu događaja Antoniju Stupar i molekularnog gastronoma Marina Rendića. Po prvi put, prezentirane su istinske 3D inovacije u kućanstvu te je uz živo iskustvo otkriveno kako pravilno njegovati bogatstvo detalja, briljantnu boju, savršenu formu i dubinu tkanina.

Jednom kada se pojave u našim dnevnim sobama 3D inovacije su nezaustavljive. Otkada na raspolaganju imamo priliku pratiti zanimljive sadržaje putem 3D televizora ne samo da možemo gledati filmove i serije u 3D prikazu, već nam nezaboravno iskustvo svakodnevno mogu pružati i kompjutorske igrice. Kao dodatak nevjerojatnim vizualnim efektima, savršena kopija stvarnosti nalazi se u svemu oko nas, dok se primjerice ručice naše djece pomiču zajedno s reketom na ekranu.Inovacije ne djeluju isključivo u dnevnim sobama već su svoj suvereni put pronašle i do naših kuhinja. Tako primjerice molekularna gastronomija svakodnevno upotrebljava osnove fizike i kemije te analizira sastojke sa svrhom postizanja savršenog okusa, izgleda i mirisa jela. Upravo nam znanost otkriva kako pripraviti jelo u njegovom punom potencijalu. Znajući sve o molekularnoj gastronomiji, možemo promišljati o vlastitim kulinarskim navikama dok virtuozi ove umjetnosti predstavljaju specijalitete poput zatvorenih jušnih okruglica koje se tope u ustima ili kavijar uz poslijepodnevnu kavu.Rezultati 3D revolucije sada su dostupni i u kupaonicama. Kroz desetljeća smo prihvaćali da postoje mrlje kojih se jednostavno ne možemo riješiti. Kako bi uspješno odgovorili tom izazovu i dobili detaljniji uvid u njegu tkanina, Arielovi su istraživači upotrijebili 3D tehnologije. Cilj je bio jedan – proučavajući različite slojeve materijala u potpunosti razumjeti mrlje bolje nego bilo tko ranije. Kao rezultat istraživanja nastao je novi Ariel 3D Activ, s jedinstvenom formulom koja pomaže ukloniti odbijajući efekt između vlakana i sredstva za pranje te duboko prodire u materijale kako bi ih ostavila savršeno čistima.

Uskoro će naša djeca planirati svoje živote u tri potpune dimenzije. Kakva će to budućnost biti? Još ne znamo, ali jedno je sigurno: želimo ju živjeti u savršeno čistoj odjeći.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Moj dom

Znamo da vam kroz glavu upravo prolazi misao kako vam ne treba još cijeli niz stvari na popisu dnevnih obaveza…

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.