Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

4 grijeha koje ne smijete ponoviti

Stvari koje činimo tijekom veze ili nakon prekida, a bilo bi bolje da ih ne radimo!

Postoje stvari koje nije dobro raditi, ali ih unatoč tome – ruku na srce – činimo. Pogledajmo dakle 4 najveća grijeha u seksu i vezama koje bi bilo najbolje izbjeći…

1. Ne vraćajte se u krevet bivšega

Vrlo čest postupak, no na žalost vrlo pogrešan… Seks s bivšim dečkom, mužem, ljubavnikom ili bivšim naprosto bilo kim naprosto je igranje vatrom, jer se u vama opet mogu razbuktati stari osjećaji, iako si to ne priznajete. Odličan seks vas može čak toliko zaslijepiti da zaboravite na razloge zbog kojih ste se razišli i gurne vas u fantaziju o idiličnom odnosu s bivšim partnerom. Na svjetlo dana obično izbiju razmišljanja o tome kako bi bilo da se niste razišli ili kako bi bilo ponovno pokušati.

2. Ne glumite orgazam

Iako vam se čini da ćete time partnera učiniti sretnijim, time ne činite ništa dobro. Zamislite što bi se dogodilo s njegovim egom, ako bi otkrio vašu glumu? A sa svakim odglumljenim orgazmom i svoje tijelo uvjeravate da je to sve što može dobiti, a time i sami sebi otežavate put do istinskih užitaka u krevetu.

3. Ne šaljite mu ljubavne poruke

Nije uzalud izmišljena riječ “kraj”! Ako ste odlučili raskinuti vašu vezu i otići dalje, to doista i učinite. Slanjem poruka samo se grčevito držite uspomena i ne činite ništa. A pored toga ćete morati ponovno proživljavati bol što ste ga možda već proživjeli. Nemojte si to dozvoliti. Dovoljno ste pretrpjeli, ne morate ponovno prolaziti kroz sve to.

4. Izbrišite kontakte bivšeg iz svih imenika

Nakon što ste sve stvari bivše ljubavi pobacali u smeće, riješite se i telefonskog broja, iako će vam se to činiti besmisleno, jer ga ionako znate na pamet. Ako ste se razišli na vrlo emocionalan i težak način, svoju ćete nesuđenu ljubav teško samo tako zaboraviti. A i past ćete u napast nešto poslati, zar ne? Mnogim je ljudima upravo brisanje kontakata veliki korak u zacjeljivanju osjećajnih rana, osobito ako i nakon prekida veze još uvijek imaju intenzivne emocije. Tako već samo jedan poziv otežava prebolijevanje veze i produžuje vaše patnje. Razumije se, nitko ne kaže da je sve to lako učiniti, ali dugoročno to je najrazumniji način. Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.