Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

4 sastojka za ubrzavanje skidanja kilograma

Pronašli smo zgodan i ukusan recept za zdrav napitak koji će nam pomoći ubrzati skidanje kilograma.

Nećemo se zavaravati. Svjesni smo kako ne postoje čudotvorna sredstva pomoću kojih možemo izgubiti 10 kg za u 15 dana, a bez štete za zdravlje.

Kako bismo izgubili kilograme i zadržali rezultat potrebno je i baviti se tjelesnom aktivnošću i paziti na prehranu. No, pronašli smo zgodan i ukusan recept za zdrav napitak koji će nam pomoći ubrzati skidanje kilograma.

Potrebno je:

  • 1 stručak celera
  • 1 krastavac srednje veličine
  • čaša od 250 ml isjeckanog peršina
  • 3 kriške svježeg ananasa

Priprema:


U blender stavite dobro oprano povrće i očišćen ananas i blendajte dok ne dobijete jednoličnu masu. Napitak nije potrebno zaslađivati ili dodavati neke druge začine.

Sok od ananasa i povrća treba popiti najkasnije 15 minuta nakon pripremanja kako ne bi izgubio sve svoje korisne sastojke.

Ako se pored konzumiranja ovog napitka još i bavite sportom i pravilno hranite, rezultat ćete prijetiti već nakon tjedan dana. Trbuh će se znatno smanjiti.

Izvor: uspesnazena.com

Ne propustite

Budi fit

Sok od đumbira i krastavaca, s dodatkom limuna i mente jedan je od najpoznatijih prirodnih napitaka za brzo mršavljenje.

Budi fit

Matea Milunić bila je zvijezda TV showa u kojem je skidala kilograme.

Duh i tijelo

Detoksikacija je vrlo individualna te se mora odabrati ona koja odgovara vašoj prehrani, zdravlju i želji da ju provedete do kraja.

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.