4711 Remix Cologne Edition 2020

Spontan, slobodan, ali, prije svega, dobrano lud – taj osjećaj čiste životne radosti uhvatio je novi 4711 Remix Cologne 2020. Svježom notom limuna miris nudi energetski poticaj za ludo ljeto u gradu – dostupan od travnja 2020.!

Ikona mirisa je ponovno oživjela

4711 Remix Cologne eksplozija je mirisa vrlo posebne vrste! Nije ni čudo, budući da je više od 225 godina duge povijesti mirisa katapultirano u sadašnjost. Od 2018. godine linija mirisa 4711 Remix Cologne razlaže klasik, 4711 Originalna Kolonjska voda, na dijelove: svake se godine jedan od sedam glavnih sastojaka (limun, bergamotka, naranča, lavanda, ružmarin, neroli i gorka naranča) „remiksira” u ograničenom izdanju.

Prve je godine u centru pažnje bila sočna naranča i mirisu donijela odlikovanje „zvijezde mirisa” na njemačkoj dodjeli nagrada za mirise, 2019. bila je u znaku nježne lavande, a 2020. živahni limun nadmašio je sva očekivanja. Na taj se način sastojci originala postupno vraćaju na scenu na moderan i iznenađujući način.

Živahna svježina limuna u novom ljetnom remiksu

Limun u novoj kombinaciji: lepršav i sočan uvod miješa poznate svjetove citrusa s novim egzotičnim naznakama pikantnog shisoa i aromatičnog yuzua. Središnje cvjetne note upotpunjuju miris i daju mu meku stranu – ljupkom ljubicom, nježnom ružom i cvijetom naranče, pouzdano proslavljenim u 4711 Originalnoj Kolonjskoj vodi. Posebno sastavljen solarni akord mirisu daje njegov pozitivan sjaj. Bijeli mošus, pačuli i drvo ambra pružaju moderne i tople nijanse donje note.

Moderna tema Urban Safari na olfaktivnoj sceni

Ljetni miris limuna podsjeća na odlazak u grad s prijateljima, živahnu šetnju gradom, zabavna popodneva u kafiću i vesele večeri. 4711 Remix Cologne drsko i svježe golica nos i daje neočekivanu snagu: samo kap odvodi vas u urbane oaze, gdje zelene biljke nadilaze gradsku vrevu i gdje u društvu možete uživati u danu. Bilo uz životinjski uzorak ili laneni look, 4711 Remix Cologne pravi je mirisni dodatak za sve koji se u metropolama osjećaju kao kod kuće i odvažno koračaju tragom najnovijih trendova velikih gradova. Ushićene citrusnim koktelom mirisa, trendseterice uživaju u utjecajima različitih kultura. Tako miris ujedinjuje i poznate svjetove s egzotičnim utjecajima.