Do čvrste kože vrata bez zatezanja i rezanja

vrat

Kako starimo, tako i koža stari, a na nekim mjestima postaje izrazito vidljiva obješenost, gubitak tonusa i čvrstoće kože. Najčešće mjesto koje odaje godine i nesavršenosti je vrat. Naime, koža na vratu je najtanja, ima puno manje potkožnog tkiva, slabije mišiće, a i konstantno je izložena sunčevim zrakama koje doprinose starenju kože vrata.

Upravo zbog toga sve više žena poseže invazivnim tretmanima kako bi uklonile višak kože i zategnule vrat, jer koliko god žene bile svjesne starenja, ponekad se teško pomiriti s vidljivim znacima, a posebno onima koji su izloženi pogledima.

vrat

No, kao i koža lica – ako je svakodnevno njegujemo u udobnosti svog doma, spriječit ćemo nastanak bora, smanjiti postojeće bore, dati gustoću i volumen koži. Nikada nije kasno početi se brinuti o svojoj koži, ali krenite na vrijeme. Koži je uvijek potrebna hidratacija, tako da djevojke u 20-ima trebaju njegovati kožu s hidratantnim kremama i serumima, a što više godine prolaze, tako dodavati i mijenjati proizvode koji više odgovaraju koži i problematici.

Tako je i s kožom na vratu i dekolteu. Kada primijetite prve znakove starenja, vrijeme je da krenete u svakodnevnu njegu, bez noža, zatezanja i rezanja kože. Time možete postići zaista mnogo, a mi smo za vas odvojili nekoliko proizvoda koji će vas oduševiti rezultatom.

Naše su preporuke slijedeće:

Dr.BRANDT skincare

Krema za oblikovanje područja vrata koja smanjuje pojavu punine ispod brade, dajući vratu više definirani, oblikovani i hidratizirani izgled. Ona smanjuje volumen ispod brade kako bi taj dio kože izgleda manje i čvršće.

Sisley – Paris Neck Cream

Vrlo jednostavnog naziva – Neck Cream krema zateže kožu u području vrata i dekoltea, a nanosi se ujutro i navečer.

L’Oreal Revitalift

Krema protiv bora i učvršćivanje vlage obećava rezultat za glatkiji vrat u samo četiri tjedna. Također dubinski hidratizira kožu.