Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

4SOBE otvara galeriju za mlade umjetnike

Otvorenja izložbi održavat će se petkom

Kreativni laboratorij 4SOBE u Ilici 113, specijaliziran za radionice za djecu koje vode najveći stručnjaci iz svojih područja, odlučio je proširiti spektar djelovanja te postati dnevnim boravkom u kojem kreativno stvaraju i druže se sve generacije.

Kako bi misiju prostora u kojem svaki kreativac nalazi mjesto za sebe proveli u djelo, odlučili su uvesti još jednu komponentu – GALERIJU 4SOBE. Ideja ovog njihovog novog projekta je mladim umjetnicima i svima koji se tako osjećaju pružiti prostor i vrijeme za predstavljanje svojih radova i eventualnu zaradu prodajom. Otvorenja izložbi održavat će se petkom, trajat će 2 tjedna, a moći će ih se posjetiti svakim radnim danom u popodnevnim i večernjim satima. Također, sramežljiviji ih uvijek mogu ‘škicnuti’ kroz izloge prostora.

maja_rasicZanimljivi dvojac koji izložbom svojih fotografija probija led su Maja Rašić – mlada i talentirana (u slobodno vrijeme) fotografkinja i Ivan Kuharić – magistar filmskog i TV snimanja.

Maja Rašić, u širim krugovima poznatija po svom Facebook pseudonimu (koji sada nećemo otkrivati), prepoznata je od strane stalkera koji ju već duže vrijeme prate i podržavaju u njenom hobiju. Svima njima ovo će biti prilika da legalno i službeno pogledaju njene radove jer ovo je njeno prvo veće izlaganje.

Maja_Rasic_foto_izlozbaIvan Kuharić, snažno je emotivno vezan uz svoje fotografije koje doživljava intimnima, a ovo mu je prvo javno izlaganje nakon duže pauze. Njegove dokumentarističke fotografije koje (u ovom opusu) prikazuju obitelj i prijateljstvo željno iščekuju mnogi.

Pridružite im se na otvorenju koje će se održati u petak 28. ožujka u 20 sati i podijelite s njima ovaj intimni trenutak u kojem sa ostatkom svijeta dijele dio sebe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Umjetnost Fride Kahlo je čvrsto povezana s njezinim životom.

Događanja

Tisuće lampica pristiglih iz Francuske postavljeno je na najposebnijoj lokaciji u gradu...

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Kultura

U čast proteklom Danu žena, femini i svima koji se tako osjećaju, 16. ožujka galerija i dućan bon ton, u Preradovićevoj 34, udomit će...

Advertisement