5 ideja za spoj na otvorenom

S proljećem su sve popularniji spojevi na svježem zraku. Zašto se gužvati u kafićima, restoranima i kinima kad možete biti sami na nekom romantičnom mjestu gdje vam povjetarac mrsi kosu, a proljetno/ljetna temperatura zove na vruće noći.

A pod kojim se to nebom možete smjestiti, saznajte kroz nekoliko interesantnih ideja.

1. Piknik

Za početak rasprostrite svoju dekicu na neki gradski ili pak malo udaljeniji proplanak. Makar prolili sok, uzeli trule trešnje i stare jastuke, ovaj spoj ne može biti toliko loš. U prirodi ste, romantično je i zato se opustite i prepustite.2. Voda

Ima nešto u tekućinama što potiče na romantiku i ljubav. Ako ste u prilici, priuštite si piće ili sladoled uz more, jezero, rijeku ili pak fontanu. Ljubav će teći upravo poput te vode pokraj koje se smjestite.

3. Izlet

Iskušajte snagu vašeg partnera izletom u planine. Malo adrenalina je dobro za snažan rad srca. A kako se vaše igre motaju upravo oko tih otkucaja, začinite odnos nešto snažnijim lupanjima.

4. Akcije na otvorenom

Ako ste u prilici posjetite kakvo ljetno kino ili koncert na otvorenom. Atmosfera na takvim događanjima je uvijek pozitivna i razdragana što će vam odnos makar na tren učiniti toplim i prirodnim.5. Rolanje

Zabavno, korisno i veselo druženje uz koje možete pokazati kako imate super guzu je rolanje. Osim toga – možete se igrati i "dame u nevolji" te u nemogućnosti održavanja ravnoteže naslanjati se na "surolača" – iskre ili makar zajednički padovi su neminovni. A kasnije je još slađe zajedno se smijati i liječiti rane.