Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

5 ideja za ukrašavanje božićnog drvca

Dosta vam je klasičnog kombiniranja kuglica, ili tek morate u kupovinu božićnih ukrasa?

Dosta vam je klasičnog kombiniranja kuglica, ili tek morate u kupovinu božićnih ukrasa? Evo nekoliko jednostavnih ideja za kićenje božićnog drvca, pa odaberite nešto u vašem blagdanskom duhu.

1. Zašto ne mašnice?

Zašto ne obući i božićno drvce u nešto slično. Najbolja boja za mašne je crvena, posebice ako vam je drvce zeleno ili bijelo kao na fotografiji, ali to ne mora biti pravilo. Kombinirajte boje po želji, a možete u svoj dom unijeti šarenilo pa odaberite razne nijanse mašni, a najsjajniju stavite na vrh. https://www.instagram.com/p/Bq09pvRlRbk/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Vintage Božić

Ako ste ljubitelj starinskog štiha, evo nekoliko ideja za vaše vintage drvce. Ako posjedujete stare fotografije, pisma i razglednice, napravite od njih ukrase tako da ih probušite i objesite ili pak nalijepite na kuglice decoupage tehnikom. Za potpuni vintage doživljaj na drvce možete objesiti bijele gumbiće ili starinske ključeve. https://www.instagram.com/p/B5ibca1he8G/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Hrana na stolu i drvcu

Lijepa kombinacija na zelenom drvcu mogu biti lanci od kokica, brusnica ili šipka. Crveno bijela kombinacija će izgledati veselo i lijepo.

4. Morski Božić

Iako more više podsjeća na ljeto, ako ste ljubitelj obalnog štiha, ukrasite svoj dom u morskom stilu. Školjke, veće i manje, savršen su ukras, a na vrh možete staviti morsku zvijezdu, naravno osušenu.

http://www.etsy.com/l

5. Poklončići i zvončići

Za veselo božićno drvce izaberite zvončiće te poklončiće koje je potrebno umotati u sjajne papire i staviti im mašnice. To će biti jedno šareno i veselo drvce. Image by <a href="https://pixabay.com/users/eak_kkk-907811/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1081321">Eak K.</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1081321">Pixabay</a>

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Ako ste se ikada pitali kako sa svojim partnerom uživati u ludim vodenim avanturama, vrijeme je da se upoznate s idejom seksa pod vodom.

Događanja

She.hr vam želi sretan Božić

Drama Queen

Sjećate li se te krilatice? Znam kako su neki od vas premladi da bi se toga uopće sjećali.

Gastronomija

S obzirom da se približava Božić i vrijeme pečenja najfinijih kolača, cupcake je idealan ako pripremom kolača želite pokazati svoju kreativnost i originalnost.

Advertisement