Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

5 krivih misli koje sprječavaju dobar seks

Primirite najveći seksualni organ u tijelu – mozak.

Zdrav i regularan seksualni život dobar je za tijelo, um i duh. Nedavne studije provedene na Sveučilištima Harvard i Village ove su činjenice ponovo iznijele pod svjetlo javnosti, no s pozitivnim učincima seksa upoznati smo već desetljećima. Ipak, još uvijek mnogo ljudi ignorira ove savjete.

Mozak je najveći i najsnažniji seksualni organ u ljudskom tijelu. U njemu su skriveni pravi razlozi zašto ne primjenjujemo stvari koje nam mogu pomoći da se osjećamo bolje. Podsvjesno, imamo stavove i vjerovanja koja nas ograničavaju. Ove stvari mogu imati smisla našem podsvjesnom umu, no kada se iznesu na otvoreno pokaže se kako zaista ne drže vodu.

Koje su to stvari koje vam um govori, a zbog čega vam pati seksualni život?

1. Govori vam da niste dovoljno atraktivni – te da ako izgubite 10-tak kilograma, nabavite novo seksi donje rublje ili počnete vježbati, onda ćete biti spremni.

2. Govori vam da niste dovoljno dopadljivi – da privučete partnera ili zadovoljite onog s kojim ste već u vezi.

3. Govori vam da je seks prljav – hrvatska kultura još uvijek je seksualno represivna, te mnogi smatraju kako je seks proces samo za stvaranje potomstva.

4. Govori vam da ne vjerujete partneru – posebice žene trebaju emocionalnu povezanost s partnerom, a kada toga nema, teško da će se osloboditi i otvoriti svoje tijelo.

5. Isključen je iz vašeg tijela, stoga ni ne možete znati što vam odgovara – ako sami ne znate kako si ugoditi, ne možete ni očekivati da ćete ugoditi partneru.

Trik kojim možete promijeniti takvo ponašanje jest otkrivanje i mijenjanje stavova koji vas navode da tako djelujete. Ako ne promijenite svoje stavove, vaš podsvjesni um konstantno će sabotirati nastojanja da uskladite vaš unutarnji i vanjski svijet.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Seks

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

Seks i osjećaji

Opsesija se može usporediti s osjećajima koje imaju djeca kada ne dobivaju ono što žele - rade sve kako bi na kraju to nešto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.