Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

5 razloga zašto je fora ‘hodati’ sa strancem

Ljubav sa seksi naglaskom.

Romantični Talijan, neobuzdani Španjolac ili egzotični ljubavnik s Dalekog istoka, nešto je o čemu je većina žena bar jednom sanjarila. Evo nekoliko razloga zašto je potraga za poljupcima s okusom dalekih prostranstava tako slatka.

1. Seksi naglasak


Preslatko je kad vaš stranac pokušava izgovoriti nešto na hrvatskom, a baš mu ne ide. Kad kaže: 'Ti mi se sviđati', definitivno zasluži makar jedan hrvatski poljubac. Također je fora ako nije Britanac ili Amerikanac pa ima neodoljivi naglasak dok priča engleski.

2. Nove fore

Sve kod njega vam je novo. To što ne zna izlizane domaće fore od kojih vam se već vrti u glavi je osvježenje. Također je zanimljivo što ne znate koja će biti njegova sljedeća rečenica, kao što se događa na većini domaćih 'dejtova'. U svakom slučaju, uživajte istražujući!

3. Nema repova

Znate kako se Hrvatska ponekad čini mala. Većinom poznate nekoga tko zna nekoga tko zna vašeg budućeg dečka. Onda krenu priče, istine i neistine. Sa strancem se to ne može dogoditi. Teško će znati ikog iz vašeg razreda, a to ponekad može biti olakotna okolnost. "Friški" start.

4. Putovanja

Ne morate odmah nakon dva tjedna veze ići u posjet njegovim roditeljima, ali 'hodanje' sa strancem upućuje na to da će vam jednom željeti pokazati svoju zemlju. Zato, pripremite putovnicu!

5. Učenje jezika

Između poljubaca u prilici ste naučiti ili usavršiti strani jezik. Neka učenje započne s konstrukcijama poput: "volim te", "dođi kod mene", "laku noć, pusa"…, a ako veza potraje sigurno ćete za nekoliko mjeseci govoriti perfektno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Suncokreti na oblacima

Jednom kad žena odustane, to znači da je dala sebe do kraja...

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.