Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

5 stvari koje kvare seks

Stvari koje si muškarci nikako ne bi smjeli dopustiti žele li da im partnerica uživa.

Koliko god žena uživala u seksu, neke situacije i radnje jednostavno nisu prihvatljive. Njihovom pojavom opada nam seksualna želja i ako smo i započeli sa samim činom, najradije bi taj tren i prestali. 

Istraživanja su pokazala, suprotno onome što muškarci misle, da sljedećih 5 stvari u seksu nikako nisu za poželjeti

1. Agresivni prsti

Prilikom seksa muškarci poradi umora ili produljivanja trajanja samog čina, znaju se koristiti i prstima. Ako zamjene radnje penisa s jezikom, teško da će se koja žena pobuniti, ali kada ulogu preuzmu prsti, često zna doći do problema. U žaru strasti i pokušajima da što bolje udovolje svojoj partnerici, znaju biti poprilično agresivni s prstima. Divlja i snažna penetracija penisom nije isto što i s prstima. Nokti i nakit također mogu biti kvaritelji atmosfere prilikom zadovoljavanja tako nježnog i osjetljivog organa kao što je vagina. 

2. Nehigijena

Muškarci uglavnom misle kako ih žene ne vole oralno zadovoljavati, ali vjerojatno nisu ni promislili zbog čega je to tako. U većini slučajeva se pokazalo da su upravo oni krivci jer se ne brinu dovoljno o higijeni svojih intimnih dijelova. Čist penis i njegovo okolno područje teško može biti ikome odbojan tijekom seksa i definitivno jamči uspjeh i zadovoljstvo objema stranama. 

3. Dugo trajanje seksa

Bez obzira na uvriježeno mišljenje da seks treba trajati dugo i da žene ne vole 'na brzaka', istina je ipak malo drugačija. Naravno da svi vole što duže uživati u tom jedinstvenom osjećaju zajedništva s voljenom osobom, ali i tada treba imati mjeru.Neminovno je da se pojavi monotonija i dosada pri jednom takvom odnosu stoga ako i volite duže, potrudite se da traje dovoljno dugo, a ne predugo. 

4. Dugo trajanje oralnoga seksa

Ako dugo oralno zadovoljavate partnera nećete postići čvršću erekciju niti odgoditi ejakulaciju. Možete jedino biti sigurni da će vas u većoj mjeri boljeti vilica i vrat

5. Seks bez priče

Tišina partnera prilikom seksa često je znak ženi da on ne uživa dovoljno. To naravno ne mora biti istina, ali je puno opuštenija atmosfera i ugodniji osjećaj kada čujete stenjanje svog partnera. Tada možete biti sigurni da sve prolazi u najboljem redu, jer teško da se neko može prisiliti na duboko disanje, uzdisaje ili pokoji seksi kompliment, ako uistinu to ne osjeća i ne misli. Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan spolnog zdravlja obilježavamo 4. rujna kao podsjetnik da je spolno zdravlje važan dio cjelokupnog zdravlja.

Život u dvoje

Vodeći se često onom da je “bolje biti u bilo kakvoj vezi, nego ostati solo”, veliki broj parova, iz straha od usamljenosti, ostaje u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.