Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

5 trikova za intenzivniji orgazam

Pročitajte kako ih možete poboljšati do te mjere, da će vam upravo oduzeti dah.

Orgazam je vrhunac seksa ili masturbacije i puno žena je upravo nesretno, jer rijetko ili gotovo nikada ne dožive taj toliko puta opjevani veliki O.

Iako možda niste jedna od njih i mislite da je s vašim orgazmima sve u redu i u njima iznad svega uživate i u potpunosti vas zadovoljavaju, ipak pročitajte kako ih možete poboljšati do te mjere, da će vam upravo oduzeti dah.

Nemojte zaboraviti na disanje

Neposredno prije orgazma i za vrijeme orgazma često u potpunosti zaboravimo na disanje i ne posvećujemo mu nikakvu pažnju. Obzirom da se orgazam događa u cijelom tijelu i u njemu sudjeluju svi organi, malo se poigrajte i s disanjem. Počnite tako da se posvetite disanju tijekom samog seksa i eksperimentirajte.

Neki, na primjer, kažu da ih duboko polagano disanje vodi u snažniji i intenzivniji orgazam, i zato probajte. Kada osjetite da je orgazam blizu, možete promijeniti i način disanja i promatrajte svoje tijelo, kako će na to reagirati. Je li vam više ili manje ugodno?

Nemojte ležati potpuno mirno

Prije i za vrijeme orgazma često mirno ležimo, jer nam se mišići zgrče. Jeste li primijetili da vam se određeni dijelovi tijela za vrijeme orgazma uopće ne pomiču? Pokušajte te dijelove tijela pokrenuti, promijenite položaj tijela i eksperimentirajte.

Ako, na primjer, pokreti bokova uopće ne utječu na intenzitet vašeg orgazma, možete se na primjer pokušati tresti. Ako vam takvi eksperimenti uzrokuju određenu neugodu, možete se dogovoriti s partnerom da najprije pokušate s ugašenim svjetlima. Pri tome budite usredotočeni na to kakvi pokreti vam pružaju najveće užitke, a zatim se potrudite takve pokrete uključiti u seks što češće.

Poigrajte se granicom prije vrhunca

Svi s mukom iščekujemo veliki O, iako njegovo odgađanje može biti posebno uzbudljivo i može rezultirati prilično nevjerojatnim užitkom. Prvo naravno morate prepoznati granicu koja vas dijeli od orgazma, što ćete najlakše utvrditi za vrijeme masturbiranja. Kada osjetite da ste neposredno pred orgazmom, nemojte prestati sa samozadovoljavanjem, već promijenite ritam i brzinu pokreta ili položaj tijela. Tako ćete orgazam malo odgoditi.

Neki čak kažu da je moguće na takav način orgazam odgoditi deset puta, a jedanaesti put prepustiti se i doživjeti vrhunski orgazam.

Izađite iz okvira

Iako su penis, vagina, klitoris i testisi glavni akteri u igri orgazma, oni nisu jedini. Zato za vrijeme samozadovoljavanja kao i za vrijeme seksa nikada nemojte zaboraviti i na druge dijelove tijela, koji vam također mogu ponuditi užitke. Posvetite im se planski i svjesno i promatrajte što vam posebno godi i što vas posebno jako uzbuđuje.

Orgazam koji će uslijediti sigurno će biti nešto novo i prije svega nešto puno slasnije.

Maštajte i igrajte se

Naravno da vrijedi pokušati nešto novo što još nikada niste radili. Zašto ne biste na primjer za vrijeme seksa maštali o nečemu što vam povećava broj otkucaja srca? Ali ako inače često maštate za vrijeme seksa, tada jednom probajte za promjenu ostati usredotočeni samo na svoje tijelo i osjećaje i zaboravite na maštanja.

Također će za seks kao i za orgazam biti dobro osvježenje ako nabavite neku erotsku igračku, ili je se odreknete, ukoliko ju često koristite. Novosti i promjene su uvijek dobra ideja, zato se nemojte bojati isprobati nešto novo.

Predložit ćemo vam LELO LYLA™ 2 ljubavno jaje koje je uistinu široke primjene. Odličan je za igre u paru, no savršen i u solo trenucima. Ako ste par koji nema ništa protiv izražavanja svoje ljubavi i istraživanja svoje seksualnosti izvan spavaće sobe, LYLA™ 2 je idealan vibrator za vas. Dizajniran je tako da pristaje svim oblicima tijela i ima mnogo različitih postavki koje se mogu kontrolirati pomoću daljinskog upravljača.

https://www.lelo.com/lyla-2

Najvažnije pri postizanju orgazma je, kažu, stanje svijesti. Orgazam naime nije samo proces koji se događa u tijelu, već je uvjetovan i našim mislima. Zato se nemojte bojati misliti drugačije i prepustite se pustolovini, što vas može dovesti do vrhunskog orgazma, o kakvom niste ni sanjali.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr


Darujemo jednu čitateljicu – LELO LYLA™ 2 čeka jednu od vas!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 28. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Dora Dragičević

Ne propustite

Seks

O čemu maštaju žene?

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.