Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

5 znakova koji govore da želi ozbiljnu vezu

Da li vas predstavlja kao djevojku ili prijateljicu?

Početak veze koliko god da je sladak i zanosan, zna biti nepredvidiv i pomalo labav. U glavi vam često kolaju misli poput onih – "Kud ovo ide?", "Što on hoće od mene?" i "Želi li on ozbiljnu vezu?".

Kako bi vam smirili srce i dušu te omogućili lakši san, evo nekoliko znakova koji govore da on s vama ipak misli ozbiljno.

1. Telefon ne šuti

Iako su igre s pozivima u početku, a i kasnijem dijelu veze su vječne. "Da li će me nazvati?", "Koliko još moram čekati da ja njega nazovem?", "Ako ne nazove tri dana poslije izlaska još je uvijek dobro…" i slične izjave samo su komadić telefonskog repertoara između muškaraca i žena. Ipak, ako već neko vrijeme izlazite, a on vam šalje porukice poslije druženja, posebice u noći te vas bar jednom dnevno nazove (ne želi pretjerivati, a želi vas čuti), to je znak kako vaš put veze ide ozbiljnim stazama.

2. Slatki razgovori

Ako se bilo na telefonu ili licem u lice zapričate o nevezanim temama te se često smijete, to je znak kako među vama ima nešto više od samo prve privlačnosti, ili možda dobrog seksa, ako ste ga već konzumirali. Zato čavrljajte do duge i uspješne veze.3. Dnevni susreti

Ako svog dejtera viđate i po danjem svijetlu, a ne samo po barovima, stanovima i u vrućim noćima, to je dobar pokazatelj kako vaš dragi ipak želi nešto više. A još ako pristaje doći samo na kavicu za vrijeme vaše kratke pauze, zadržite ga.4. Ne navaljuje na seks


Ako vi izrazite želju da se ipak ne bi seksali odmah u startu veze, a on iako želi ipak ne navaljuje te čeka i čeka, dok se vi ne osjećate ugodno – njemu je stalo do vas. Da želi samo seks ili avanturu zamijenio bi vas nekom "bržom".5. Upoznaje vas s prijateljima

Ako vas upozna s prijateljima, odvede na druženje i pritom predstavi kao svoju djevojku znači da misli ozbiljno. Koji bi vas muškarac tako predstavio bliskim ljudima, a kasnije se i sam sramotio pred prijateljima, ako nije mislio ozbiljno. Ako vas pak predstavi imenom ili kaže ovo je moja prijateljica – tada je vaš odnos na klimavim nogama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Advertisement