500 razloga za bijeg s cirkusom!

Nije uvijek lako prekinuti neki odnos u kojem nismo sretni i kojem naše potrebe nisu zadovoljene. Nekad smo i vezani, a tako bismo rado pobjegli. Zato je Tele2 pripremio uslugu uz čiju ćete pomoć lako prekinuti nesretnu vezu sa starim teleoperaterom i sa 500 kn na bankovnoj poklon kartici pobjeći s cirkusom.

Danas je velika većina korisnika mobilnih glasovnih usluga u pretplatničkom odnosu s teleoperaterom, a isto tako velik broj njih u nekom trenutku osjeti nezadovoljstvo ugovorom ili tarifom. Požele li pak novi uređaj, korisnici moraju čekati obnovu ugovorne obveze.

  • Osluškujući takve probleme, Tele2 Hrvatska je u sklopu svoje božićne kampanje predstavio rješenje i potpuno novu uslugu, ujedno i jedinstvenu, na našem tržištu kojom će razveseliti sve one koji usred ugovorne obaveze žele promijeniti operatera ili pod svoj bor staviti najnoviji model mobilnog telefona.

Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera sa čak 500 kn na PBZ bankovnoj poklon kartici. Ako to nije dovoljno dobar razlog za bijeg s cirkusom onda je izbor odličnih uređaja iz Tele2 blagdanske ponude ono što će presuditi: Samsung Galaxy J5 2016 ili Huawei Honor 8 za samo 1kn jednokratno i ostatak na rate te Samsung Galaxy 7 za 499kn jednokratno i ostatak na rate.