6 seksi poklona za njegov rođendan

Svi poznajemo paniku koja nas uhvati pred partnerov rođendan, kao i svake godine smo bez ideja što mu pokloniti. Cure, pripremili smo za vas 6 seksi ideja za rođendanski poklon!

1. Erotska igrica

Na tržištu ćete naći cijelu hrpu igrica u verzijama za odrasle. Ne opterećujte se jesu li to karte, kocke ili neka druga igrica partner će se prije svega veseliti igranju s vama. Pripremite ugodno ozračje s svijećama, seksi zalogajima i vinom – neka igre počnu! Ne zaboravite na čokoladni tatoo, kojeg možete nanijeti na sebe, a on ga može odstraniti jezikom!

2. Vruća avantura

Unajmite sobu u hotelu. Ujutro mu pošaljite SMS pozivnicu s podatcima o hotelu i brojem sobe te točnim vremenom kada da dođe po vas. Dočekajte ga seksi obučeni (možda u seksi kostimu?) pa ga zavedite. Tako ćete mu dati osjećaj da čini nešto zločesto i drugačije – nikako ne dozvolite, da vam postane dosadno.

3. Kuponi za seksi usluge

Napravite blokić s kuponima. 1x golo kuhanje; 1x seks na otvorenom; 1x erotična masaža; 1x oralno zadovoljenje u autu… Pustite mašti na volju, te zamislite što bi ga najviše moglo uzbuditi. Na kupone napišite "ROK UPORABE: kad god".

4. Velika boca masažnog gela

Neka bude na vodenoj bazi, i sami znate kako se te erotske masaže na kraju završe…

5. Vrpce i lisice

Klasična pomagala, s kojima možete odglumiti bilo koji prizor iz njegovog najdražeg porno filma.

6. Posjet kupalištu i sauni

Odvedite ga u saunu tada kada nitko ne gleda, uzbudite ga s pogledima i diskretnim dodirima. Budite smjeli ali pazite da vas ne vide. Šapnite mu što ćete s njim učiniti, kada dođete doma… Taj poklon sigurno neće zaboraviti.

P.s. Gornjih 6 seksi ideja za poklon prilagodite vašim željama te ne zaboravite kako možete izvesti kombinaciju nekoliko njih. U svakom slučaju ćete partneru pomutiti razum – što biste teško postigle s kravatom, majicom ili satom.

Intimatemedicine.com.hr