Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

7 pitanja za početak putovanja ljubavi prema sebi

Živjeti život temeljen na prihvaćanju umjesto na strahu zahtijeva introspekciju kako bismo otkrili tko smo, u čemu uživamo te što znači voljeti sebe u potpunosti.

Živjeti život temeljen na prihvaćanju umjesto na strahu zahtijeva introspekciju kako bismo otkrili tko smo, u čemu uživamo te što znači voljeti sebe u potpunosti.

1.Što za tebe znači ljubav prema sebi?

Je li to iskrenost, suosjećanje, povezanost i autentičnost? Ili je to pokret, promišljenost i introspekcija?

Ljubav prema sebi imat će za svakoga drugo značenje, zbog čega je vrijedno započeti njezinim definiranjem i promatranjem svih načina na koje se može izraziti.

2. Što već voliš na sebi?

Kada razmišljate o sebi upravo sada, točno onakvima kakvi jeste, što već volite na sebi? Napravite popis stvari koje trenutno volite kod sebe. Ne dopustite da vam misli odlutaju na stvari za koje mislite da trebate promijeniti ili poboljšati kako biste ‘dostigli’ ljubav prema sebi. Obavezno razmislite i uključite aspekte svoje osobnosti, svoje suštine, svoje istine i svog izgleda. Nemojte ništa izostaviti. Samo nastavite nabrajati sve što vam padne na pamet.

3. Kako trenutno voliš sebe?

Opišite svoju trenutnu rutinu ljubavi prema sebi. Činite li nešto svakodnevno što potiče ljubav prema sebi i čini da se osjećate vrijednima i važnima? Osvijestiti što već činite za sebe i kako već odlučujete voljeti sebe može biti osnažujuće otkriće.

4. Što te ispunjava?

Postoje li određene stvari koje radite, a koje vas čine ispunjenima? Radite li ih često? Kako biste ih mogli uklopiti u svoj život više? Ako niste sigurni što vas ispunjava, uzmite trenutak za razmišljanje o tome kako provodite svoje vrijeme. Kako vam dani, večeri i vikendi izgledaju? Je li vas takav način života trenutno ispunjava? Ako ne, što možete promijeniti i stvoriti u svom životu kako biste bili ispunjeniji.

5. Što činiš da bi se osjećala bolje?

Ljubav prema sebi zahtijeva svjestan pomak pun ljubavi kad god se nađete u stanju straha umjesto ljubavi. Zaglaviti u negativnoj energiji nije nešto što vam dugoročno služi. Znati kako učiniti da se osjećate bolje, prijeći u pozitivnije stanje i učiti iz iskustva dragocjeno je znanje na vašem putovanju ljubavi prema sebi.

6. Što oduvijek želiš isprobati, ali nikada nisi?

Identificiranje neiskorištenih interesa i strasti jedan je od najboljih načina za jačanje ljubavi prema sebi. Postoji li nešto što ste željeli učiniti godinama, ali niste imali hrabrosti učiniti?

7. Kako možeš voljeti sebe dovoljno da si oprostiš, pokreneš svoje tijelo, nahraniš svoju dušu i živiš u trenutku?

Koje biste korake mogli početi poduzimati SADA kako biste počeli voljeti sebe dovoljno da se brinete o sebi onako kako zaslužujete?

Kao i na svakom putovanju, važno je krenuti. Učinite jednu stvar kako biste krenuli naprijed te počnite stavljati sebe na prvo mjesto. Otpustite strah i počnite se zanimati kako se ponašati prema sebi onako kako zaslužujete. Ključ je započeti, bez obzira koliko mali korak bio.

Ako trebate podršku, tu sam za vas. Odvesti ću vas na putovanje da se ponovno autentično povežete sa sobom te da izgradite život ukorijenjen u ljubavi prema sebi, svrsi i radosti.

Vjerujem da smo sami kreatori svog života, autori svoje stvarnosti, kreatori svog svijeta. I željela bih te osnažiti da živiš životom kakav uistinu želiš.

Rezervirajte besplatni uvodni coaching session da osjetite mogu li vas podržati na vašem putu prema snovima i ciljevima.

Izabela Marić, certificirani holistic life coach i učiteljica yoge.

https://verbasana.com/holistic-coaching/

TRENING ZA CERTIFICIRANOG HOLISTIC COACHA

Pozivam vas da nam se pridružite na online TRENINGU ZA CERTIFICIRANOG HOLISTIC COACHA na hrvatskom / engleskom jeziku kojeg vodim u suradnji s Radiant Coaches Academy.

Trening se sastoji od ukupno 125 sati (live zoom satovi, online platforma za samostalno učenje, praktikumi) i možete se pridružiti u bilo koje vrijeme i napredovati u svom ritmu.

Diploma je priznata od strane International Coaching Federation koja je zlatni standard u profesionalnom coachingu u cijelom svijetu.

Zašto upisati trening:

  • prirodno ste empatični i često ste podrška prijateljima i obitelji
  • osjećate se pozvanim pomagati ljudima i istražujete svoje mogućnosti za početak nove karijere
  • žudite za karijerom koja vam omogućuje da ostanete kod kuće sa svojom obitelji, radite po fleksibilnom radnom vremenu i putujete, a pritom pomažete drugima

Definicija coachinga prema International Coaching Federation:

“Coaching je partnerstvo coacha i klijenta u kreativnom procesu koji potiče na razmišljanje i koji klijenta nadahnjuje da povećaju svoj osobni i profesionalni potencijal.

Drugim riječima, coaching je proces u kojem coach podržava klijenta u postizanju njegovih najvažnijih ciljeva te da postanu najbolja verzija sebe.“

Za sve dodatne informacije kontaktirajte me na email: [email protected]

Ne propustite

Duh i tijelo

Budući da je upravo stres glavni okidač za bolesti štitnjače, općenito se preporučuje izvođenje asana koje imaju relaksirajući učinak.

Duh i tijelo

Ispričat ću vam svoju osobnu priču o tome kako su me yoga i Indija oblikovali kao osobu i kao yoga učiteljicu.

Budi fit

Ako razmišljate o tome da krenete na put vježbanja yoge, evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam možda pomoći u toj višestruko vrijednoj praksi.

Duh i tijelo

Zdrava i vitalna trudnoća je ključ za zdravu majku koja ima snage i energije za porod i potrebe svoje nove bebe

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.