Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

7 razloga zbog kojih izostaju vruće igre u krevetu

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Ništa ne može brže ubiti vezu nego nizak libido. Naime, zbog izostanka seksualne želje između dvoje ljudi s vremenom nestaje i jedna vrsta intime. Brojni su faktori zbog kojih libido nije na poželjnoj razini (duhovni, tjelesni, emotivni i psihički), a mi ćemo vam ih nabrojiti nekoliko.

1. Stres

Život je ovih dana postao izrazito stresan. Balansiranje obveza, što poslovnih što privatnih ostavlja malo mjesta za razvoj seksualne želje. Vječito crne misli i loša prehrana smanjit će vam vruće igre u krevetu.

2. Nedostatak sna

Manjak sna uzrokuje umor i nesanicu zbog čega vam se sigurno neće dati provoditi vruće trenutke među plahtama. Ako i pokušate voditi ljubav, nećete imati dovoljno energije za užitak.

3. Alkohol

Iako vam se ponekad čini da ste pod utjecajem alkohola seksualniji, stvarnost je upravo suprotna. Zbog alkohola određena osjetila otupe i nakon početnog entuzijazma, želja će vam u potpunosti opasti.

4. Loša prehrana

Zdrava prehrana igra veliku ulogu u životu i općem stanju organizma, jer kako se kaže “ono smo što jedemo”. Ako unosite loše namirnice u tijelo, osjećat ćete se bezvoljno, malaksalo i samim time nećete imati želju za ničim, a kamoli za vruće igre u krevetu.

5. Testosteron

Ako vam je libido stalno nizak, bez obzira na način ishrane, umor i stres možda imate nizak nivo muškog hormona testosterona. Posjetite liječnika.

6. Roditeljstvo

Novorođenče u obitelji često zna uzeti svu pažnju, pa majke često zaborave da su seksualna bića. Bitno je u potpunosti ne upasti u roditeljsko raspoloženje te se ponekad prisjetiti kako ste prije svega žena, a tek onda majka.

7. Intima

Zbog načina života parovi često izgube vezu jedno s drugim, a samim time izostane i seks. Pokušajte se ponovno zbližiti, razgovarajte, družite se i mazite.
 

Ne propustite

Seks

O čemu maštaju žene?

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.