Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

7 razloga zbog kojih muškarci prekidaju sa ženama

U ovoj priči je svejedno želite li se muškarca riješiti ili ga zadržati, u svakom slučaju morate znati 7 razloga zbog kojih bi oni prekinuli vezu.

Pogledate li malo oko sebe primijetit ćete kako muškarci zapravo puno teže prekidaju veze od žena. Muškarci će više pričati, negodovati, ljutiti se, derati i ostalo, ali rijetko kad će napustiti curu ili obitelj. Njima je lakše dovesti ženu do zaključka da ona njega ostavi. No ima i drugačijih slučajeva. U ovoj priči je svejedno želite li se muškarca riješiti ili ga zadržati, u svakom slučaju morate znati 7 razloga zbog kojih bi oni prekinuli vezu.

1. Gubitak slobode

Neki muškarci zaista nisu spremni ići dalje u vezi i to može biti veliki problem kada jedan želi sljedeći korak, a drugom treba 5 ili 10 godina za takvu odluku. To se često događa kada žena želi zaruke, vjenčanje ili dijete. Neke muškarce je dovoljno pogurati, no neki će i pobjeći samo kako ne bi morali preuzeti odgovornost. Mnogi će zaključiti da muškarac ne voli dovoljno ženu koju ostavlja, ali ponekad i unatoč ljubavi radije prekidaju vezu, jer se boje izgubiti slobodu.

2. Propuštanje prilika

Muškarci se također boje da će propustiti neku dobru ljubavnu priliku u životu. I bez obzira imali oni zgodnu i pametnu ženu kraj sebe većina neće do kraja zadovoljiti apetite. Oni jednostavno vole biti na igralištu i tražiti što zeleniju travu. Stoga čim ugledaju novu priliku, rješavaju se obveza. I opet se vraćamo na njihovu željenu slobodu kojoj toliko teže.

3. Traže poštovanje i divljenje

Istraživanja su pokazala da muškarci najčešće prekidaju jer ne osjećaju više žensku opčinjenost njima i smatraju da ga ona ne poštuje dovoljno. Ove stvari percipiraju kroz sreću i zadovoljstvo žene koja je kraj njih. Kada to više ne dobivaju od žene, ubrzo pobjegnu.

4. Duhovi prošlosti

Neki muškarci su zaista bili povrijeđeni i više si ne žele dozvoliti da im se netko približi. Ako i uđu u vezu brzo bježe, jer se ne žele vezati za nikoga. Baš kao i neke žene, muškarci mogu ostati u prošlosti, u mislima s nekom bivšom ljubavi ili možda nekom koju nikada nisu osvojili pa tako ni prežalili. Stoga ti muškarci niti ne mogu biti u dubokoj vezi s nekom drugom ženom te lako odlaze.

5. Ženska prijateljstva

Muškarce izluđuje kada cure previše slušaju što im savjetuju prijateljice. I još ako poslušaju radije prijateljicu nego njegov savjet, dolazi do kritične situacije. Možda bi bilo najbolje da žene paze što prepričavaju kada dođu doma svom mužu ili dečku, jer koji put je bolje da oni što manje znaju o vašim temama i zaključcima.

6. Ostavite obitelj postrani

Dečkima je najgore kada u svaku svađu, a ponekad i prekid, žene uvlače svoju obitelj. Ne osjećaju se dobro kada vaša mama, sestra i ostatak obitelji znaju sve njegove loše strane i mane, a kada se napokon i pomirite, nije čudno da ga vaši roditelji i dalje gledaju na proslavama i nedjeljnim ručkovima nekako s prezirom. Druga faza je da on počinje izbjegavati vašu obitelj i tako do zadnje faze kada više ne želi biti ni s vama, jer vas stavlja u isti (negativni) koš s njima.

7. Odvojeni životi

Muškarci uglavnom izbjegavaju ženska druženja, pogotovo ako su uhvaćeni u zamku kada moraju slušati nekoliko žena kako uzbuđeno pričaju o modi, kozmetičkim tretmanima i ljubavnim problemima. Biti u vezi ne znači provoditi vrijeme s nekim non-stop. I prije nego se neki par spojio, svatko je zasebno imao svoje hobije, razna društva i motive druženja tako da tijekom veze muškarci ne vole sudjelovati baš u svakoj vašoj aktivnosti. Oni kažu da bi voljeli da ih žene ne vode baš svugdje nego da imaju razumijevanja i procijene kada je vrijeme za zajedničko druženje, a kada za samostalno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Seks

BDSM više nije tolika nepoznanica, a parova koji ga prakticiraju svakim danom je sve više.

Moj dom

Naše prijateljice mirišu na pitu od jabuka, čaj od šumskog voća i cappuccino od vanilije. A vaše?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.