Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

7 seksi pomagala za vrhunski užitak

Znate li što svaka žena mora imati u spavaćoj sobi?

Psst! Želite unijeti dodatni naboj u svoj seksualni život? Prikupili smo osnovne potrepštine kojima ćete raspaliti svoju, ali i njegovu maštu. A što je najbolje od svega: većinu njih već posjedujete!

1. Vibrator

Ako se pitate zašto nabaviti vibrator, mi vam odgovaramo protupitanjem – zašto ne? Možete ga koristiti za samostalno istraživanje onoga što vam godi. U cijelu priču možete uključiti i partnera kao biste dodali novu dimenziju zajedničkom seksu. Žene koje koriste vibrator potvrđuju da su zadovoljnije seksom, povećan im je libido i lakše postižu orgazme.

2. Jastuk

Dobro postavljen jastuk može vam pomoći da isprobate nove ljubavne položaje i dodate sitne seksi promjene vašim omiljenim pozama. Ako volite misionarski položaj, pokušajte gurnuti jastuk pod guzu.

3. Lubrikant

Osim što služi za podmazivanje, lubrikant može pomoći u produžavanju seksualnog užitka. Osim što se nećete osušiti, kvalitetno sredstvo za podmazivanje će vam olakšati isprobavanje različitih položaja. Sredstva na bazi vode su najbolji izbor ako se brinete o mogućim alergijskim reakcijama, dok ona na bazi silikona traju znatno duže.4. Seksi igračke

Bez obzira je li riječ o bezazlenim (perje, šlag) ili manje pitomim stvarčicama (bičevi, lisice), razigrani rekviziti uvijek će dodati značajnu dozu uzbuđenja vašem seksualnom životu. Kako biste saznali što kod vas izaziva žmarce, prošećite do najbližeg seksi dućana ili provjerite online ponudu.

5. CD koji raspaljuje maštu

Svatko od nas zna da dobra glazba može odrediti daljnji tijek romantične večere. Ključ je pronaći glazbu koja "stvara" raspoloženje – koji je glazbeni pravac u pitanju, manje je važno.6. Seksi donje rublje

Nošenje primamljivog rublja može vam pomoći da se osjećate, mislite i izgledate seksi. Pritom je važno oblačiti komadiće u kojima se osjećate seksi i puni samopouzdanja, bilo da je riječ o uskim boksericama, satenskoj spavaćici, seksi štiklama ili push-up grudnjaku i tangama.

7. Erotski sadržaji


Ako vašem ljubavnom životu nedostaje uzbuđenja, predlažemo da iskoristite svu moć erotskih sadržaja. Izabrali vi porniće, erotske časopise ili nešto treće – nije bitno. Erotski će sadržaji potaknuti seksi raspoloženje i nadahnuti vas kreativnim idejama koje možete isprobati na voljenoj osobi.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Yamaha Music School Zagreb, 21. listopada od 12 do 20 sati, prilika je za isprobavanje jedinstvenih Yamaha Music School popularnih glazbenih...

Suncokreti na oblacima

Ne javljam se... Satima, danima, možda će proći i neki mjesec. 

Život u dvoje

Spremite se, ako već niste naučili, koje su to važne lekcije koje će vas brak naučiti, a nitko drugi vam to neće na vrijeme...

Horoskop

Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto drugo.

Advertisement