Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Reggae, dub, roots, ska, jungle, breakbeat i slični glazbeni žanrovi na jednom mjestu. <br />

Knjige i glazba

7th Seasplash festival

Reggae, dub, roots, ska, jungle, breakbeat i slični glazbeni žanrovi na jednom mjestu.

U Puli na Monumentima od 16. do 19. srpnja održati će se sedmi Seasplash festival sa više od 60 izvođača na pet pozornica u četiri dana.

Nastupati će bendovi, soundsyststemi, live actovi, DJ setovi, a posjetitelji će imati prilike i vidjeti sjajne vizualizacije.

Nastupiti će Macka B & The Roots Ragga Band, Dub Pistols soundsystem feat. Rodney P., Bongo Chilli + Tricky D, Power Steppers feat. Molara iz Velike Britanije, te iz ostatka Europe Wicked Dub Division feat. Dan I, Dandelion Soundsystem, DJ Diaz, Leroy/Bassline Express i OBF – Original Bass Foundation.Dok će domaće snage i naše prve susjede predstavljati Kawasaki 3p, Ajs Nigrutin & Timbe, Antenat, Hornsman Coyote, Defence Radikal Dub Sound, Delyricum, Bamwise, Digitron Soundsystem, DJ Rahmanee, Gipsy Jungle / My Hell Jackson & Haris Pilton, Cirkus… i još mnogi drugi.Šarene narukvice!

Na ulazu u festivalsko područje na ruku će vam staviti sigurnosne narukvice koje su u različitim bojama, što ovisi o festivalskom aranžmanu za kakvog ste se odlučili. No morate biti oprezni s njom jer bilo kakvo oštećenje ili gubitak narukvice garantira gubitak prava boravka na festivalu, te ne postoji mogućnost zamjene za novu.

U prostorima festivala dozvoljeno je besplatno kampiranje za osobe sa ulaznicom. Kamp prostor je ograničen tako da – tko prvi njegovo mjesto. Biti će postavljeni kemijski WC-i, a biti će montirano i nekoliko tuševa.

Ne vodite ljubimce!


Organizatori savjetuju kako je, zbog svih dosadašnjih neugodnih iskustava, bolje da ne dovodite kućne ljubimce na festivalsko područje. Dovođenje je eventualno moguće ukoliko je vaš ljubimac stalno vezan na uzici.

Festival se održava u prirodnom okruženju, o kojem će organizatori voditi brigu, ali posjetitelji se umoljavaju da smeće ne razbacuju okolo, već da za sobom čiste te da ga odlažete za na to predviđena mjesta. Svako paljenje vatre je najstrože zabranjeno.

Ulaznice

Cijene ulaznice će do 16. srpnja biti – festivalska karta 270 kuna ili 95 kuna jednodnevna.
Na ulazu će karte koštati festivalska karta 300 kuna ili 115 kuna jednodnevna. U nedjelju ulaznice će se naplaćivati 70 kuna.


Ulaznice za 7. Seasplash festival u pretprodaji

U svim poslovnicama Eventima

PULA: SCANDAL EXPRESS caffe, Ciscuttieva 15, INDIAN SHOP, Sergijevaca 26, COMMODORE TRAVEL, Riva 14, CD SHOP CENTAR, Fontička 3, RIJEKA: GLAZBENI CENTAR RIJEKA, Frane Račkog 22, ROVINJ: CD shop LINK, Carera 72, SPLIT: SMART SHOP SPLIT, Dosud 8, ZADAR: SMART SHOP ZADAR, Komorica 2, ZAGREB: KINGSTON vinyl & cd shop, Radićeva 3, PUNKT 13, Ilica 24, MAMA, Preradovićeva 18, PROSTOR, Mesnička 5, LJUBLJANA: Galerija MIZZART, Metelkova mesto

SHE.HR POKLANJA

Redakcija She.hr-a vodi najsretnijeg čitatelja na 7. Seasplash festival.

Poklanjamo FESTIVALSKU ULAZNICU + festivalski T-SHIRT.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], pošaljete poruku s naslovom SSPLASH i navedete svoje podatke:
– ime i prezime
– korisničko ime
– broj mobitela

Vaše prijave primamo do 6. srpnja 2009, a u utorak 07.srpnja objavit ćemo dobitnike!
Sretno 🙂

Dragi naši,

u čarima 7. Seasplash festivala, sva četiri dana uživati će ANITA JAKOVLJEVIĆ. Anita je osvojila festivalsku ulaznicu i T-shirt.

Čestitamo!

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Eterična ulja definitivno mogu biti prva pomoć za opekline, alergije, ugrize insekata, kao i za bolove u mišićima.

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Zanimljivosti

U kazališnoj dvorani Centra kulture na Peščenici –  KNAP u Zagrebu, održan je YAMAHA MUSIC SCHOOL DAY.

Zanimljivosti

Gdje god da išli i na kakav god se odmor odlučili, postoji par „sitnica“ bez kojih niti jedna od nas ne odlazi nikud!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.