Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

8 stvari koje ne smijete govoriti muškarcima

Ispeci pa reci!

Svaka čast na pokušaju održavanja veze bez tajni, ali neke stvari ipak treba zadržati za sebe. Višak informacija, ne uvijek potrebnih ponekad može učiniti više zla nego koristi. Škicnite rečenične konstrukcije koje bi najbolje bilo izbjegavati.

1. I moj bivši je to radio

Bez obzira bio komentar pozitivan ili negativan, usporedbe s bivšim ljubavima uvijek su deplasirane. Želite vi stvarno da sadašnji razmišlja o tome kako se ponaša kao bivši? Pored toga, vjerojatno će misliti da niste preboljeli staru ljubav, pa sljedeći put kad osjetite taj deja vu, komentar jednostavno zadržite za sebe.

2. Maja je trudna, ali nemoj nikome reći!

Tajne koje se tiču čak i njegovih muških prijatelja, partnera samo dovode u nelagodne situacije. Bolje da ne zna nego da mora o tome šutjeti. Također, ne mora znati o bolestima vaše prijateljice i emocionalnim nestabilnostima, dovoljno mu je što mora slušati o vašim promjenama raspoloženja.

3. Kad se …, onda ćemo….

Lijepo je maštati o budućnosti, romantičnom vjenčanju, kući, automobilu i čoporu zajedničke djece, ali ako ga ne želite prestrašiti svojim ozbiljnim planovima, zadržite sanjarenje za sebe ili ga podijelite s prijateljicama. Čak i ako on sam razmišlja o zajedničkoj budućnosti, najvjerojatnije ne želi o tome razgovarati. Sve u svoje vrijeme.

4. Misliš li da je lijepa?

Takva i slična pitanja muškarce dovode u lose-lose položaj. Ako kažu “da, lijepa je” očekuje ih gotovo siguran ispad ljubomore. Ako kažu “nije lijepa”, predbacivat će im se da lažu što lako može dovesti do principijelne rasprave o laganju u vezi.

5. “Dobro sam” ili “nema veze”

Vaš pogled govori više od tisuću riječi, kao i činjenica da u posljednjih sat vremena niste izgovorili niti jednu riječ. No, kad vas pita što se s vama događa, odgovarate u generičkom “sve je u redu” stilu, što nevjerojatno frustrira svakog zaljubljenog muškarca. Na kraju takvo pasivno-agresivno ponašanje nikome ne pomaže.

6. Je li sigurno sve u redu?

(Pitanje koje žene vole postavljati nekoliko puta u nizu, iako svaki put dobiju odgovor da je doista sve ok). Umjesto da napornim zapitkivanjem izlude muškarca i isprovociraju svađu, žene bi se trebale pomiriti s njegovom izjavom da je sve u redu. Možda je šutljiv jer je umoran ili pod stresom, što ne znači da automatski postoji problem u vezi o kojem mora razgovarati.

7. Nisam dovoljno dobra

Da misli da mu cura/žena nije dovoljno atraktivna/pametna, muškarac sigurno ne bi ni započeo vezu s njom. Jači spol voli samouvjerene žene i ne želi svakodnevno slušati o psihičkim dvojbama partnerice. Biste li vi voljeli da vam se cijeli dan dečko žali na prevelika bedra, ispucalu kosu i druge probleme?

8. Mrzim tvoju majku/prijatelje/obitelj/psa….!

Možda se ne slažete savršeno sa svakim članom njegova obiteljskog ili prijateljskog kruga, ali to nije ni potrebno. Zadržite dostojanstvo i pokušajte shvatiti što mu znače osobe koje vam se ne sviđaju. Ako volite partnera, vjerujte u njegov izbor i nikad ne tražite da bira između vas i nekog drugog tko mu je važan. Izvor: metro-portal.hr/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Nakon napornog rada koje je vaše tijelo uložilo u stvaranje vašeg malog zamotuljka radosti, nadate se zasluženom odmoru, ali vaš postporođajni oporavak tek je...

Dobar posao

Motovunski Manifest sadrži 7 načela za budućnost ženskog liderstva u Hrvatskoj.

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.