Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

8 zlatnih savjeta za ljubavnu sreću

Budite tolerantni, ne flertujte i ne vičite jedno na drugo.

Jedno je sigurno – nijedna veza nije savršena. Život udvoje zahtijeva puno truda i međusobnog razumijevanja. Savjeti koje vam predstavljamo olakšat će vam potragu za ljubavnom srećom.

1. Ne vičite jedno na drugo

U svakom braku ima sukoba i rasprava i samo se tako mogu riješiti problemi i objasniti nesporazumi. Ali, nikad nemojte podizati glas.

2. Razmjenjujte male darove

Sretni parovi se često darivaju ili pišu sentimentalne poruke. To pokazuje da uvijek mislite jedno na drugo.3. Ne trčite mami

Najlakše je nazvati roditelje, jer znate da će biti na vašoj strani. Ali, problem se tiče vas i vašeg partnera, a ne njih. Trčite li uvijek roditeljima, vaš će partner pomisliti da u njemu ne nalazite podršku i vaš odnos će biti sve gori.

4. Održavajte obiteljske veze

Imate li dobre odnose s roditeljima i drugim rođacima, veći su izgledi da će vam i brak biti sretniji. Osim toga, bake i djedovi će vam biti od velike pomoći kad poželite provesti nekoliko sati ili dana bez djece.5. Ne podcjenjujte jedno drugo

Važno je da uvijek znate kako je vaš partner ponosan na vas i da vas voli kakvi jeste. Ako vas iznevjeri, vaše će samopouzdanje biti ozbiljno poljuljano.

6. Budite tolerantni

Svi bismo željeli da naš partner bude idealan i da shvati naše želje i potrebe bez da ih izgovorimo. Ali, nemojte inzistirati samo na svom scenariju bračnog života, nego pokušajte pronaći kompromis koji zadovoljava oboje.7. Ne flertujte

Neki vjeruju da preljub učvršćuje brak, ali to je alibi rođenih preljubnika. Flertovanje, a osobito preljub, izaziva ozbiljne probleme i uništava povjerenje.

8. U dobru i zlu

U svakom braku ima i uspona i padova, ali sretni parovi pomažu jedno drugome da sve prebrode. Najvažnije je da se osjećate kao ekipa, u dobru i zlu, te da jedno u drugome izazovete trajni osjećaj zaštićenosti od ostatka svijeta.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.