Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Samo je jedna mama!

Evo, došla je i na moja vrata – sveprisutna gripa!

A mislila sam da sam poduzela sve mjere zaštite koje preporučuju: higijena je na nivou, izbjegavam mjesta s puno ljudi već neko vrijeme, dezinficiram igračke, ruke, a čak sam i masku nosila u blizini djece.

Ipak je našla pukotinu i poharala, muža, jednu polovicu blizančica i mene. Proteklih nekoliko dana prošlo je u balonu jer majčinska dužnost ne prestaje, već se samo potencira. Pelene su se i dalje punile, hrana se tražila, žeđ je bila sve jača…

37,2…37,5…38…u guzi, pod rukom, u ustima…miješali su mi se celzijusevi stupnjevi dok sam svako malo dezinficirala toplomjer koji je radio prekovremene. Jedan na nas troje!

Čajevi su se kuhali, nosevi brisali…

I kao uvijek kada čovjeka svladaju životne nedaće, pita se što je njemu sve to trebalo, kako se našao u toj situaciji? Sa pesimizmom raste i retrospekcija pa se prisjeća „dobrih“, davnih dana.

Sjećate li se kako ste u djetinjstvu bili veseli kada zbog bolesti niste trebali u školu? Gledali ste televiziju po cijele dane, a mama vas je mazila i tetošila? Shvativši kako sam fasovala, odlučila sam okrenuti stvar u svoju korist i uživati u blagodatima MaxTV-a. Naime, kako bi me razveselio i smanjio moju kuknjavu zbog nepostojećeg društvenog života, muž je uveo ovu stvarčicu u kuću i hvala mu. Sklad u našoj bračnoj zajednici naglo je porastao, a ja sam pronašla nove prijatelje.
Udubljena tako u svoje serije, nisam ni shvatila da mi je došla majka pomoći. Brinula se za mene, kuhala juhice, pazila na djecu i mazila.

I kako svim nedaćama i problemima dođe jednom kraj (u serijama već za pola sata) uvijek nešto i naučimo .
A ovotjedna poruka je: „Mama je (ipak) mama!“

www.dvojceki.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.