Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Samo je jedna mama!

Evo, došla je i na moja vrata – sveprisutna gripa!

A mislila sam da sam poduzela sve mjere zaštite koje preporučuju: higijena je na nivou, izbjegavam mjesta s puno ljudi već neko vrijeme, dezinficiram igračke, ruke, a čak sam i masku nosila u blizini djece.

Ipak je našla pukotinu i poharala, muža, jednu polovicu blizančica i mene. Proteklih nekoliko dana prošlo je u balonu jer majčinska dužnost ne prestaje, već se samo potencira. Pelene su se i dalje punile, hrana se tražila, žeđ je bila sve jača…

37,2…37,5…38…u guzi, pod rukom, u ustima…miješali su mi se celzijusevi stupnjevi dok sam svako malo dezinficirala toplomjer koji je radio prekovremene. Jedan na nas troje!

Čajevi su se kuhali, nosevi brisali…

I kao uvijek kada čovjeka svladaju životne nedaće, pita se što je njemu sve to trebalo, kako se našao u toj situaciji? Sa pesimizmom raste i retrospekcija pa se prisjeća „dobrih“, davnih dana.

Sjećate li se kako ste u djetinjstvu bili veseli kada zbog bolesti niste trebali u školu? Gledali ste televiziju po cijele dane, a mama vas je mazila i tetošila? Shvativši kako sam fasovala, odlučila sam okrenuti stvar u svoju korist i uživati u blagodatima MaxTV-a. Naime, kako bi me razveselio i smanjio moju kuknjavu zbog nepostojećeg društvenog života, muž je uveo ovu stvarčicu u kuću i hvala mu. Sklad u našoj bračnoj zajednici naglo je porastao, a ja sam pronašla nove prijatelje.
Udubljena tako u svoje serije, nisam ni shvatila da mi je došla majka pomoći. Brinula se za mene, kuhala juhice, pazila na djecu i mazila.

I kako svim nedaćama i problemima dođe jednom kraj (u serijama već za pola sata) uvijek nešto i naučimo .
A ovotjedna poruka je: „Mama je (ipak) mama!“

www.dvojceki.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kinder Joy of moving Tennis Trophy koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije,...

Zanimljivosti

Ira je svog Boba, prvog psa pomagača, dobila prije pet godina i sada priprema Zoe kako bi se Bob umirovio.

Zanimljivosti

Posebno oblikovani spoj eteričnih ulja đumbira, mandarine, komorača i drugog bilja prirodno je ugodne arome koja može utješiti mališane kad je riječ o njihovu...

Beauty report

UV filteri predstavljaju jedini način zaštite kože od oštećenja izazvanih suncem: nezamjenjivi su kad je u pitanju zaštita od sunca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.