Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

FOTO: Tangice by La Perla

Izbor iz nove kolekcije.


Ada Masotti je 1954. otvorila svoj prvi dućan rublja i korzeta u Bolonji, jednostavno nazvan La Perla. Posao se počeo širiti već tijekom 60-ih godina, uglavnom na području luksuznog donjeg rublja. 70-ih je La Perla lansirala liniju kupaćih kostima, a 1986. je rođen njihov prvi parfem, kojeg je kreirao slavni Pierre Dinand.

Prava eksplozija La Perle uslijedila je ranih 90-ih godina prošlog stoljeća, s otvaranjem ekskluzivnih dućana u velikim modnim centrima. 2001. lansirana je i prva linija ready-to-wear odjeće; u ovih osam godina kreativni direktori kuće bili su Steinunn Sigurd (2001-2004) i Alessandro Dell'Acqua, koji se na toj poziciji zadržao sve do sezone proljeće/ljeto 2009.

Danas kolekcije kreira dizajnerski tim kuće, a njihovu odjeću i posebno luksuzne modne dodatke rado nose Rachel McAdams, Julia Louis-Dreyfus, Molly Sims i Perry Reeves. La Perla je diljem svijeta najpoznatija po donjem rublju koje naprosto puca od sofisticirane erotike. Predstavljamo vam aktualnu kolekciju tangica.

Cijene su od od 480 do 810 kuna.

www.cromoda.com



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Fashion report

U Baby Center stigla je nova kolekcija dječje odjeće i obuće razigranog dizajna, kvalitetnih materijala i vrhunske izrade, a zadovoljit će čak i na...

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.