Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

FOTO: Tangice by La Perla

Izbor iz nove kolekcije.


Ada Masotti je 1954. otvorila svoj prvi dućan rublja i korzeta u Bolonji, jednostavno nazvan La Perla. Posao se počeo širiti već tijekom 60-ih godina, uglavnom na području luksuznog donjeg rublja. 70-ih je La Perla lansirala liniju kupaćih kostima, a 1986. je rođen njihov prvi parfem, kojeg je kreirao slavni Pierre Dinand.

Prava eksplozija La Perle uslijedila je ranih 90-ih godina prošlog stoljeća, s otvaranjem ekskluzivnih dućana u velikim modnim centrima. 2001. lansirana je i prva linija ready-to-wear odjeće; u ovih osam godina kreativni direktori kuće bili su Steinunn Sigurd (2001-2004) i Alessandro Dell'Acqua, koji se na toj poziciji zadržao sve do sezone proljeće/ljeto 2009.

Danas kolekcije kreira dizajnerski tim kuće, a njihovu odjeću i posebno luksuzne modne dodatke rado nose Rachel McAdams, Julia Louis-Dreyfus, Molly Sims i Perry Reeves. La Perla je diljem svijeta najpoznatija po donjem rublju koje naprosto puca od sofisticirane erotike. Predstavljamo vam aktualnu kolekciju tangica.

Cijene su od od 480 do 810 kuna.

www.cromoda.comClick to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.