Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Maska od 3 jednostavna sastojka za mladolik izgled

Za ovu masku su vam potrebna samo 3 sastojka, koristi se jednom tjedno, a prve rezultate možete vidjeti, kako kažu, već nakon mjesec dana.

Znate li da kvasac ima nevjerojatna svojstva kada je u pitanju zadržavanje mladolikog izgleda?

Zbog svog sastava pozitivno djeluje na izgled i kvalitetu kože. Vraća joj blistavost i elastičnost, a redovna upotreba ove maske umanjit će bore na vašem licu vrlo brzo. Kvasac sadrži kompleks vitamina B, kao i minerale, aminokiseline i antioksidanse.

Osim što čisti i osvježava kožu te smiruje nadraženu i upaljenu masnu kožu, kvasac regenerira suhu i oštećenu kožu..

Jaja su prava riznica vitamina i minerala koji našoj koži donose brojne dobrobiti, bez obzira o kojem se tipu kože radi. Bjelanjci su bogati proteinima i imaju visok postotak vode, što im omogućuje da hidraju i nahrane kožu, ali i da pomognu koži zadržati vlagu i time je učine elastičnijom. Bjelanjak je odličan za smanjivanje pora i čišćenje lica.

Sok limuna prirodno posvjetljuje kožu i “probija” se kroz ulje koje luči masna koža. Ipak, limun se na koži treba pažljivo koristiti jer je zbog pretjerane količine kiseline moguće oštetiti kožu, dok koža pri direktnom izlaganju suncu može zadobiti opekline.

Recept za masku

Za ovu masku su vam potrebna samo 3 sastojka, koristi se jednom tjedno, a prve rezultate možete vidjeti, kako kažu, već nakon mjesec dana.

Potrebno vam je:

  • 1 vrećica kvasca
  • 1 bjelanjak
  • 1 žlica soka od limuna

Priprema:

Sve sastojke pomiješati i sačekati da se kvasac malo podigne. Potom masku nanijeti na lice i držati je na koži dok se potpuno se stegne i ne osuši. Tada masku isperite mlakom vodom i te nanesite kremu za lice.

Ne propustite

Beauty report

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kožu.

Gastronomija

Panettone je u slatki kruh porijeklom iz Milana, koja se obično priprema i uživa za Božić i Novu godinu u zapadnoj, južnoj i jugoistočnoj...

Savjeti i preporuke

S obzirom na to da je bogata antioksidansima, bundeva je idealna namirnica za njegu kože.

Gastronomija

Focaccia se radi s više kvasca što joj dopušta da više naraste i postane prozračnija, kao kruh.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.