Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Otkrijte najbolju listu božićnih poklona

FOREO je za ovaj Božić pripremio niz iznenađenja kako bi se osmijeh našao i na licima onih najzahtjevnijih ljubitelja ljepote i tehnologije.

FOREO je  za ovaj Božić pripremio čitav niz iznenađenja kako bi se osmijeh našao i na licima onih najzahtjevnijih ljubitelja ljepote i tehnologije.

LUNA 3 i LUNA 3 MEN

Kao što već znate, u svakom, a pogotovo u ovom vremenu, neophodno je pravilno čistiti lice.  Internet vrvi savjetima i prijedlozima kako se riješiti dosadnih prištića i akni koje nastaju zbog nošenja maski. LUNA 3, masažer za čišćenje lica, idealno je rješenje koje će vama i vašim najdražima pomoći u njezi kože, kako biste imali zdravo, čisto i zategnuto lice. Sa svojim izuzetno mekanim, ultrahigijenskim silikonom i sigurnim, nježnim T-Sonic pulsacijama, ovaj luksuzni uređaj za njegu lica trenutno će osvježiti vašu kožu, a vi ćete zablistati.

A koji bi bio idealan poklon za zahtjevnog muškarca? Svakako LUNA 3 MEN! Ovaj inovativni uređaj namijenjen je čišćenju i masaži muške kože i brade. Izuzetno prilagodljiv, praktičan i kompaktan, ovaj potpuno novi skin-tech gadget učinit će lice svakog muškarca revitaliziranim i još privlačnijim!

LUNA mini 3

Kompaktan i pouzdan, LUNA mini 3 uređaj nudi vrhunsku FOREO tehnologiju čišćenja lica. Nježan i učinkovit, ovaj uređaj dolazi u nekoliko živih boja i svojim oblikom i veličinom čak i podsjeća na…kuglicu za božićno drvce! Kako prigodno! Ovo malo i prekrasno dizajnirano čudo za njegu lica učinit će njegu kože luksuznim ritualom dostojnim spa centra, a sve to iz udobnosti vašeg doma. Uz to, sa svojom jedinstvenom funkcijom Glow Boost, savršen je uređaj za uštedu vremena i postizanje instantnog sjaja!

 

 

UFO 2

Razmazite se uz spa ritual i šampanjac – u vlastitom domu! UFO 2 najbolje je od najboljeg, ako govorimo o FOREO tehnologiji za njegu kože: ovo je uređaj koji optimizira korištenje maski za lice, maksimizirajući njihov učinak i blagodati.

Kako biste postigli onaj željeni, posebni, božićni sjaj, svakako isprobajte masku za lice Glow Addict! Obogaćena ekstraktom dragocjenog bisera, ova izvanredna, dermatološki testirana maska ​​za lice idealno je rješenje za učinak dubinski hidratizirane kože koja će biti blistavija nego ikad! Savršena maska za ovo blagdansko vrijeme!

 

ISSA 2

I na kraju, najbolji način da slavlje započnete sa stilom svakako je – uz blistav osmijeh! ISSA 2, jedinstvena sonična četkica za zube, omogućuje temeljito, sigurno i nježno čišćenje. Njezin ultrahigijenski silikon, nježne T-Sonic pulsacije, učinkovita i dugotrajna baterija zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje FOREO proizvoda!

Preostaje nam poželiti vam blistav i sretan Božić: provedite ga u ljepoti, udobnosti i spokoju vašeg doma!

Ne propustite

Beauty report

FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Beauty report

FOREO UFO 3 će pretvoriti vaše iskustvo nanošenja maske na lice u luksuzni tretman s toplinom, pružajući vam sjajan, puniji izgled u nekoliko jednostavnih...

Beauty report

Najočekivaniji shopping event godine sada je pred nama, od mode do visoke tehnologije pa do dizajna, primamljive ponude počinju pristizati na web stranice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.