Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Sve najbolje od ENI

E.N.I. "retrospektiraju" na novom ”Best of” albumu.

 Na albumu će se naći 14, po curama iz grupe, najvećih hitova njihove dvanaestogodišnje karijere. Osim hitova kojima su držale vrhove top lista zadnjih godina, poput ”Traži se dečko”, ”Oči su ti ocean”, ”Mona Lisa”, E.N.I. su našle mjesta i za pjesme kojima su se probile na estradu – ”Probudi me”, ”Kap po kap” i ” Mi možemo sve”.

E.N.I. su jedna od rijetkih domaćih grupa koje ni po čemu nisu tipične, a uživaju široku popularnost. Naime, one su girl band u kojem pjevaju žene, sviraju pop no vrlo specifičnog tipa, zvuk im je svjetski, no sasvim jasno riječki, a svojim scenskim nastupima pronašle su novi način za trendy, svježe, ukusno.

"Polaroid" i "Crna kutija"

Osim starih hitova, na albumu su našle mjesta za dvije nove pjesme ”Polaroid” za koju je spot snimio Gonzo, i na kojem će pokazati novi imidž nastao iz suradnje s mladim kreatorom Jurjem Zigmanom i ” Crna kutija” za koju ćemo tek čuti.

Album ”Best of” možete nabaviti u svim Dallas shopovima po cijeni od 99 kuna, a ako nam dopuštate savjetujemo za poklon curama u potrazi za dečkoom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Prekid veze definitivno nije jedan od najugodnijih trenutaka u životu.

Seks

Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali - frajera ili vibrator?

Život u dvoje

Teško da ste već nakon prvog spoja ste shvatili kako on baš i nije vaš princ na bijelom konju. No, nakon nekog vremena razmišljate...

Celebrity

Severinin album 'Halo', koji već duže vrijeme slovi na najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.