Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Kasia – “krivac” za lijepu kosu

Rješenje za tanku i slabu kosu: Pantene Pro-V Nature Fusion

Imate li tanku, slabu, "finu" kosu, dobro znate koliko je truda potrebno za njezino održavanje i njegu. Kod frizera odlazite s osjećajem treme, svaka je frizura kratkog vijeka, kosa vam je nakon agresivnih tretmana izmučena i beživotna, a vi ste oduvijek htjeli bujne uvojke i lepršavu kosu.

Možda ste već odustale od potrage za pravim preparatima? Pantene ima rješenje! Snaga inspirirana prirodom i poboljšana znanošću zove se Pantene Pro-V Nature Fusion i čini vašu kosu snažnijom!


Pogledajte pažljivo oko sebe, i ugledat ćete mnoštvo kreacija inspiriranih prirodom. Kada su ljepota i njega u pitanju, sve više tražimo rješenja bazirana na prirodnim sastojcima, ali istovremeno očekujemo snažno djelovanje.

Od mlijeka u kojem se kupala Kleopatra, do ispiranja kose pivom 50-tih i 60-tih godina, činjenica je da važne tajne ljepote dolaze iz prirode. No, ponekad smo i previše zavedeni obećanjima prirodnih sastojaka, ali razočarani rezultatima. Izazov je kreirati ljepotu, inspiriranu prirodom, ali poboljšanu znanošću.

Spajanjem magične snage prirode s tehnoloških inovacijama 21. stoljeća nastaju prava mala čuda. Pantenu je upravo to pošlo za rukom. Pantene Pro-V Nature Fusion prva je linija proizvoda iz Pantena koja kombinira Pro-V vrhunsku tehnologiju sa snagom svevremenske Kasie – biljke koju su dobro poznavali drevna kineska i indijska medicina. Visoki standardi u njezi kose nadograđeni Kasia Complexom donose nazamjenjivi osjećaj mekoće i sjaja kose i nadasve, čine ju čvršćom.

Moć Kasie

Još od najstarijih kineskih zapisa, drevne 2700. godine prije Krista, Kasia je neizostavni dio kineske i indijske medicine. O njoj su pisali Plinije, Herodot, Sapfo i otac kineske medicine Shen – Nung.

Drevni Egipćani i Grci hvalili su njezinu profinjenu aromu, dok je Plinije bilježi kao začin i preporuča vino začinjeno Kasiom. Riječ je brzo rastućoj biljci s podneblja Kine i Indije, koja se rascvjeta u nježno žute cvijetove i ima iznenađujući aromaterapeutski učinak. Ayurvedska i ostale tradicionalne medicine poznaju Kasiu kao biljku s izrazito detoksirajućim i njegujućim učinkom, važnim za njegu kose. Kasia je poznata i kao jako sredstvo protiv bolova, pomaže kod kožnih oboljenja, visokog tlaka i upale očiju.

Pantene Pro-V Nature Fusion inovativna je linija bazirana na kombinaciji Pro-V tehnologije i prirodnih sastojaka. Uključuje šampon; regenerator; serum za jačanje kose i masku s intenzivnim njegujućim djelovanjem. Štiti kosu od negativnih vanjskih utjecaja nastalih agresivnim tretmanima, grubim češljanjem i daje joj zdrav izgled.
Namjenjena je finoj, tankoj i slaboj kosi, pomaže njezinoj obnovi od korijena do vrhova, čineći ju sjanom i mekom, i održava Pantenovo obećanje da će je učiniti snažnijom. Uvjerite se u moć savršenog balansa: znanosti i prirode!

Cijene proizvoda za šampon i regenerator je 19,99 kuna a seruma i maske 22,90 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.