Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Peti Cik-cak makeover

Mladenački i ženstveni look za veselu sportašicu Đinu

Kod odabira petog modela za naš mjesečni makeover presudila je dosta neobična želja. Naime, Đina Jakir, 22-godišnja studentica iz Dubrovnika koja studira produkciju na Akademiji za dramsku umjetnost Zagrebu, ima lijepu, valovitu kosu, no problem joj predstavlja to što nema vremena za njeno održavanje i oblikovanje. Obzirom da se pored svojih studentskih obaveza već godinu i pol aktivno bavi i taekwondo-om, Đina svoju dugu kosu vrlo rijetko, gotovo nikada ne nosi raspuštenu, tako da ona gotovo svakodnevno završi "zarobljena" u repu ili punđici.



Đina je zatražila našu pomoć sa željom da joj poklonimo frizuru koja bi istovremeno bila i moderna ali prije svega jednostavna za održavanje i oblikovanje. A mi se se vrlo rado odazvali, i slijedi naša avantura. 🙂

Đina ima svijetlu put i prekrasne plave oči, tako da smo se kod odabira finalnog looka odlučili za toplu narančastu boju kose, s modernim živahnim žućkastim pramenom koji će podignuti cjelokupni izgled. Đinina kosa je živahna a glava sitna i lijepo oblikovana, tako da smo se brzo odlučili za kratku frizuru, pogotovo stoga što je Đina sportski tip, te će imati manje "posla" s oblikovanjem frizure nego do sada. Frizura koju smo odabrali otvorila joj je lice, vrlo je chic, i lagana za održavanje.



Đinina kosa je vrlo živahna, a nova frizura joj pruža mogućnost za različite stylinge, ovisno o načinu oblikovanja. Ako želi messy izgled, dovoljno je da ju osuši prirodno i oblikuje prstima, čime će dobiti na volumenu, a za malo uglađeniji izgled dovoljno je da kosu posuši fenom uz pomoć četke ili čak da ju malo "popegla".



Sretni smo što je na kraju našeg druženja Đina bila neopisivo sretna s novim izgledom, a mi zahvalni što smo odabrali hrabru kandidatkinju koja nam je odmah priznala da obožava promjene u životu, bilo kakvih vrsta.



Kako bi njena nova boja kose bila što dulje postojana, poklonili smo joj poklon paketić s Wellinim Lifetex preparatima za bojanu kosu u kojem se nalazi i frotirasti turban koji može koristiti kada kosu tretira maskama za kosu.



Za kraj moramo obavezno napomenuti da je Đina jedna iznimno vesela i simpatična djevojka, i svojom neodoljivom energijom nas je odmah osvojila, a pogotovo nakon što nam je odmah na početku demonstrirala svoje borilačke vještine, što možete vidjeti i u našem video prilogu!



CIK-CAK by FRIZERAJ – PITAJ PETRU I OSVOJI MAKE-OVER!

Frizerski studio Frizeraj autor je savjetnika na She.hr pod nazivom "Cik-cak". Svakog četvrtka možete pratiti novosti vezane uz njegu kose i vlasišta, doznati više o aktualnim frizerskim trendovima, ali najbitnije – možete se aktivno uključiti u dijalog i pitati Petru sve što vas zanima vezano uz tematiku. Petra će svaki tjedan odabrati jednu čitateljicu i odgovoriti na njeno pitanje.

Bez ustručavanja pitajte sve što vas zanima. Pitanja, a i slike ako želite što konkretniji odgovor, šaljite na adresu [email protected], obavezno s naslovom poruke FRIZERAJ.

Jednom mjesečno frizerski studio Frizeraj odabrat će jednu čitateljicu i pokloniti joj frizerski MAKE OVER koji će She.hr popratiti reportažnim tekstom, fotografijama i videoprilogom. Sve čitateljice koje uz pitanja pošalju i fotografiju ulaze u izbor za mjesečnu nagradnu igru

Frizeraj.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.