Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Roba proizvodi majice

I've kissed a T-shirt and I liked it…

Limitiranu ljetnu seriju majica Roba predstavlja kao predkolekciju odnosno kao najavu buduće Deluxe SS.11 kolekcije koja je u pripremi teće biti izložena u Parizu u listopadu ove godine.



U suradnji s multitalentiranim umjetnicama Dorom Budor i Majom Čule Roba po prvi put "izlazi" s ne-kožnim artiklima. Dora i Maja izradile su za Robu (zasad) dva različita printa skraćenog naziva "kissez" i "barefoot sunset". Puni nazivi majica su  "I've kissed a T-shirt and I liked it. By Dora + Maja for the love of Roba kissed more than 31 times all through summer of 2010." i "By Dora + Maja with help of Bob Ross during one barefoot sunset for Roba in summer 2010."

Majice su napravljene u limitiranoj seriji, i tako su nedoljivo simpatićne da ih morate ove sezone imati na sebi ili pored sebe, u ormaru, na ormaru, ispod kreveta – prema vašim željama. Ipak bi najbolje bilo da je Roba na vama. 🙂



Inspirirane ljetnim pejzažima i atmosferom, vrućim ljetnim poljupcima, romantičnim zalascima sunca, majice su nastale uz slikarsku pomoć Bob Rossa, popularnog voditelja slikarskog TV showa iz 80-tih i 90-tih godina.

Majice su pamučne, bijele, a varijacije su u boji printa: poljupci su crveni, pink ili crni, a zalazak sunca crven, tirkizan i sivi… Krojevi su klasični "tank-top" ili "tank-top" s proširenim naramenicama, sve "oversized", s detaljima nedovršenih rubova, oštrih trokuta ušivenih u leđne šavove kao mala intervencija u klasičnu formu.



Mali kožni remenčić na proširenoj naramenici koji omogućava različito modeliranje naramenica još je jedan detalj koji će vas sigurno oduševiti.

Majice se prodaju pakirane u crnim kutijama po cijeni od 399 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.