Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Roba proizvodi majice

I've kissed a T-shirt and I liked it…

Limitiranu ljetnu seriju majica Roba predstavlja kao predkolekciju odnosno kao najavu buduće Deluxe SS.11 kolekcije koja je u pripremi teće biti izložena u Parizu u listopadu ove godine.U suradnji s multitalentiranim umjetnicama Dorom Budor i Majom Čule Roba po prvi put "izlazi" s ne-kožnim artiklima. Dora i Maja izradile su za Robu (zasad) dva različita printa skraćenog naziva "kissez" i "barefoot sunset". Puni nazivi majica su  "I've kissed a T-shirt and I liked it. By Dora + Maja for the love of Roba kissed more than 31 times all through summer of 2010." i "By Dora + Maja with help of Bob Ross during one barefoot sunset for Roba in summer 2010."

Majice su napravljene u limitiranoj seriji, i tako su nedoljivo simpatićne da ih morate ove sezone imati na sebi ili pored sebe, u ormaru, na ormaru, ispod kreveta – prema vašim željama. Ipak bi najbolje bilo da je Roba na vama. 🙂Inspirirane ljetnim pejzažima i atmosferom, vrućim ljetnim poljupcima, romantičnim zalascima sunca, majice su nastale uz slikarsku pomoć Bob Rossa, popularnog voditelja slikarskog TV showa iz 80-tih i 90-tih godina.

Majice su pamučne, bijele, a varijacije su u boji printa: poljupci su crveni, pink ili crni, a zalazak sunca crven, tirkizan i sivi… Krojevi su klasični "tank-top" ili "tank-top" s proširenim naramenicama, sve "oversized", s detaljima nedovršenih rubova, oštrih trokuta ušivenih u leđne šavove kao mala intervencija u klasičnu formu.Mali kožni remenčić na proširenoj naramenici koji omogućava različito modeliranje naramenica još je jedan detalj koji će vas sigurno oduševiti.

Majice se prodaju pakirane u crnim kutijama po cijeni od 399 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement