Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ukroćena kovrčava kosa

Nema više nestašnih pramenova uz Advance Techniques Lotus Shield.

Novi revolucionaran tretman za njegu kose Advance Techniques Lotus Shield, iz kozmetičke kuće Avon Products, Inc., dostupan je u Hrvatskoj putem Avonovog kataloga po cijeni od 39 kuna. Razvijen kako bi ukrotio kovrče već nakon prvog korištenja, bez obzira na vlažnost zraka, kosu ostavlja ravnom i glatkom i do tri dana.

Inspiriran lotosovim listom, koji održava svoju ljepotu u vodi zahvaljujući prirodnom štitu koji sprječava prodiranje vlage kroz površinu lista, Advance Techniques Lotus Shield na površini kose stvara barijeru otpornu na vlagu te tako osigurava kontrolu kovrčanja kose, čak i na zraku s 97% vlage. Rezultat je zaglađena kosa, bez obzira na vremenske uvjete.



'Jedan od najčešćih uzroka neposlušne kose je prekomjerno izlaganje vlazi u zraku, što slojeve kutikule može učiniti grubima te ih tijekom vremena oštetiti. Pametna pomoć u borbi protiv neposlušne kose je uporaba silikona koji kontrolira neukrotivu kosu, ali djeluje samo ograničeno vrijeme. Avonova novootkrivena tehnologija osigurava da vlaga ostaje izvan vlasi i do tri dana te tako predstavlja alternativu profesionalnim tretmanima ravnanja kose', rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.



Kako se koristi?


Namijenjen svim tipovima kose, tretman se nanosi nakon pranja šamponom i nanošenja balzama na ručnikom osušenu kosu, od korijena do vrhova. Nakon prve uporabe njegova nemasna formula kosu trenutno zaglađuje i kroti, ostavlja ju mekom, glatkom i sjajnom te olakšava oblikovanje, a ujedno eliminira elektricitet. Nakon uporabe u trajanju od tjedan dana inače kovrčava kosa postaje meka i glatka, elektricitet i izvijanje te volumen su umanjeni, neposlušnost kose je spriječena čak i uslijed visokog postotka vlage u zraku, a oblikovana kosa je postojana neovisno o vremenskim uvjetima.

Iz iste linije dostupni su i Beautifully Behaved šampon za kosu koji ju nježno čisti, pažljivo uklanja masnoću i višak sredstava za oblikovanje te Beautifully Behaved balzam za sve tipove kose s Lotus Shield tehnologijom koji obnavlja oštećene kutikule pružajući kosi dubinsku hidrataciju.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Beauty report

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede.

Beauty report

Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest.

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.