Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Trening za lice koji će vam u samo 3 minute osigurati čvrstu kožu

Face fitness, joga za lice i profesionalni skincare tretmani u kojima možemo uživati u udobnosti vlastitog doma obilježili su beauty svijet u posljednje dvije godine.

Face fitness, joga za lice i profesionalni skincare tretmani u kojima možemo uživati u udobnosti vlastitog doma obilježili su beauty svijet u posljednje dvije godine.

Post blagdansko razdoblje često vežemo uz nove početke, zdravije navike i tjelovježbu, a ako želite da i vaše lice u novoj godini zablista mladenačkim sjajem, pravo je vrijeme da upoznate najboljeg trenera na tržištu – FOREO BEAR.

Ovaj sladak, ali moćan gadget svojim neinvazivnim tretmanom trenira više od 65 mišića lica i vrata, a uz njegovu mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža biti čvrsta kao nikad prije!

Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.  

KAKO KORISTITI BEAR:

  • Preuzmite FOREO For You aplikaciju za Android ili Apple
  • Povežite uređaj i aplikaciju putem Bluetootha te registrirajte vaš BEAR uređaj.
  • Nanesite SERUM SERUM SERUM na lice i lagano umasirajte.
  • Odaberite svoju omiljenu rutinu i uživajte u treningu za lice!

FOREO BEAR je dostupan na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i FABUspot prodajnim mjestima i webshopu.

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.