Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Posljednja kolekcija Kate Moss za Topshop

Nakon 3 godine prekinuta suradnja slavnog britanskog modela i Topshopa.

Nakon 14 uspješnih modnih kolekcija koje je Kate Moss kreirala za Topshop, prekinuto je iznimno uspješno partnerstvo između poznate manekenke i Sir Philipa Greena, vlasnika jednog od najpopularnijih svjetskih modnih brandova za mlade.

Najnovija dizajnerica poznatog high-street branda kći je Sir Philipa Greena, Chloe Green. Iako u modnim krugovima već postaju nagađanja kako su odnosi između sada već bivših poslovnih partnera, ali i prijatelja, ozbiljno narušeni, naročito uzimajući u obzir činjenicu kako je Sir Philip Green nerijetko Kate Moss nazivao svojom drugom kćeri, stvarni je razlog vjerovatnije taj da vlasnik Topshopa želi osigurati svojoj 19-godišnjoj kćeri Chloe Green mjesto u obiteljskoj tvrtki.

Philip Green odlučno je opovrgnuo šuškanja da Kate Moss odlazi zbog nesuglasica i činjenice da se njezine posljednje kolekcije ne prodaju prema očekivanjima rukovodstva tvrtke. "Kate je za nas kreirala četrnaest kolekcija. Bila je to uistinu izvrsna suradnja, međutim, zbog svojih brojnih obveza i sve više vremena koje ovaj posao iziskuje, ona mu se nije uspjela u potpunosti posvetiti", izjavio je.

Kako je neosporna karizma i modni utjecaj Kate Moss na milijune poklonika najnovijih trendova, kao i činjenica da je poznata Britanka dizajnirajući tri godine za Topshop zaradila više od četiri milijuna dolara, njena posljednja kolekcija koja izlazi 25. listopada ove godine očekuje se s posebnim nestrpljenjem.



Naime, posljednja kolekcija uključivati će i nešto posebno – reizdanje odabranih komada iz prve kolekcija potpisane njenim imenom, što će brojnim poklonicama njena osebujna modnog stila nesumljivo pružiti još jednu mogućnost poistovjećivanja sa slavnim britanskim modelom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.