Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Posljednja kolekcija Kate Moss za Topshop

Nakon 3 godine prekinuta suradnja slavnog britanskog modela i Topshopa.

Nakon 14 uspješnih modnih kolekcija koje je Kate Moss kreirala za Topshop, prekinuto je iznimno uspješno partnerstvo između poznate manekenke i Sir Philipa Greena, vlasnika jednog od najpopularnijih svjetskih modnih brandova za mlade.

Najnovija dizajnerica poznatog high-street branda kći je Sir Philipa Greena, Chloe Green. Iako u modnim krugovima već postaju nagađanja kako su odnosi između sada već bivših poslovnih partnera, ali i prijatelja, ozbiljno narušeni, naročito uzimajući u obzir činjenicu kako je Sir Philip Green nerijetko Kate Moss nazivao svojom drugom kćeri, stvarni je razlog vjerovatnije taj da vlasnik Topshopa želi osigurati svojoj 19-godišnjoj kćeri Chloe Green mjesto u obiteljskoj tvrtki.

Philip Green odlučno je opovrgnuo šuškanja da Kate Moss odlazi zbog nesuglasica i činjenice da se njezine posljednje kolekcije ne prodaju prema očekivanjima rukovodstva tvrtke. "Kate je za nas kreirala četrnaest kolekcija. Bila je to uistinu izvrsna suradnja, međutim, zbog svojih brojnih obveza i sve više vremena koje ovaj posao iziskuje, ona mu se nije uspjela u potpunosti posvetiti", izjavio je.

Kako je neosporna karizma i modni utjecaj Kate Moss na milijune poklonika najnovijih trendova, kao i činjenica da je poznata Britanka dizajnirajući tri godine za Topshop zaradila više od četiri milijuna dolara, njena posljednja kolekcija koja izlazi 25. listopada ove godine očekuje se s posebnim nestrpljenjem.Naime, posljednja kolekcija uključivati će i nešto posebno – reizdanje odabranih komada iz prve kolekcija potpisane njenim imenom, što će brojnim poklonicama njena osebujna modnog stila nesumljivo pružiti još jednu mogućnost poistovjećivanja sa slavnim britanskim modelom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.