Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Hidratiziraj kožu

Akcijska prodaja Biotherm proizvoda za njegu lica u parfumerijama Müller.

Što kad biste svojoj koži konačno mogli pružiti primjerenu njegu? Predstavljamo vam posebnu ponudu iz Biotherm linije proizvoda za njegu lica. Otkrijte 5 inovativnih proizvoda u malom formatu po posebno pristupačnoj cijeni – ista cijena za sve!

U tijeku je akcija po kojoj možete niže predstavljene proizvode, i to isključivo u parfumerijama Müller, kupiti po jedinstvenoj cijeni od 199,90 kn za 30ml pojedinog proizvoda! Vama za usporedbu, redovna cijena Aquasource krema je oko 340 kn, Age Fitness oko 520 kn, a Skin Vivo oko 580kn.

Odaberite proizvod koji je idealan za vašu kožu.

Hidratiziraj kožu – Aquasource

Revitalizirajuća snaga ekvivalentna 5.000 litara termalne izvorske vode u jednoj staklenki, sada je dostupna u mini formatu dostatnom za mjesec dana uporabe.Tri različite hidratantne formule kreirane su kako bi zadovoljile specifične potrebe vaše kože.

Svježina!


Biotherm Aquasource Non Stop
(u obliku gela i kreme) namijenjen osobama s normalnom i mješovitom kožom garantira 24-satnu hidrataciju za svježu, meku i blistavo zdravu kožu.

Ugoda!

Biotherm Aquasource Non Stop za suhu kožu osigurava 24-satnu hidrataciju za nježnu i meku kožu, čak i u najekstremnijim vremenskim uvjetima.

Glatkoća!


Biotherm Aquasource Skin Perfection
namijenjen je svim tipovima kože, te nudi 24-satnu hidrataciju za glatkiju površinu kože i blistavost, uz pomoć mikro-čestica koje ispravljaju površinske nesavršenosti kože.

Zagladite prve znakove starenja!


Biotherm Age Fitness Power 2 ima anti-oksidativna i korektivna svojstva čistog koncetrata lista masline kombinirana s čistim termalnim planktonom. Garantira trenutno hidratiziranu, glatku i blistavu kožu, koja već u osam dana postaje jača, punija i napetija.

Pomlađivanje!


Biotherm Skin Vivo vraća koži 10 godina mladosti! Jedinstvena kombinacija čistog termalnog planktona u rekordnoj koncentraciji i patentiranog sastojka Reversol SV daje dvojako djelovanje na DNA stanice. Pomaže vratiti punoću strukturi kože i prvih bora. Koža je zategnuta i vraćen joj je originalni sjaj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.