Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Učinkovito rješenje kod svih problema masne kože sklone nepravilnostima

Postoji par pravila koje je uvijek dobro poštovati kada je ovakav tip kože u pitanju.

Ako ste onaj sretnik ili sretnica s masnom kožom, već znate da agresivna sredstva i stalno „pranje“ nisu od pomoći. Masna, sjajna koža, s proširenim porama je vaša „furka“! Dovoljno puta ste i pročitali kako samo pravilnom njegom i korištenjem preparata koji nisu agresivni te u sebi ne sadrže sapune i alkohol, a često ni uljni čistači, možete pomoći svojoj koži.

Četiri su ključna čimbenika koja utječu na nastajanje akni: seboreja (žlijezde lojnice pojačano izlučuju masnu tvar zvanu sebum), hiperkeratoza (pojačano stvaranje površinskih orožnjelih stanica, korneocita), pojačano razmnožavanje bakterije C.acnes i upala. Myrtacine®, ključni sastojak Keracnyl proizvoda, ima dokazano dvostruko djelovanje na C.acnes biofilm, jer potiče razgradnju postojećeg biofilma i sprječava organizaciju novog. Uz to, pospješuje djelovanje lokalne terapije antibioticima i onemogućava otpornost u biofilm organiziranih C.acnes bakterija na terapiju.

Postoji par pravila koje je uvijek dobro poštovati kada je ovakav tip kože u pitanju. Čišćenje, ujutro i navečer te korištenja odgovarajućih krema kao kruna njege.

Preporuka iz Ducreya

Jutarnja rutina treba uključivati lagano uklanjanje sebuma nakupljenog tijekom noći s micelarnom vodom ili gelom za umivanje. Keracnyl pjenušavi gel za higijenu masne kože ili kože sklone nastanku akne može se koristiti i za lice i za tijelo te je pogodan za primjenu od 9. godine, što će oduševiti vaše tinejdžere. Nanesite ujutro i navečer na vlažnu kožu, zapjenite i temeljito isperite.

Keracnyl pp+ krema protiv nepravilnosti pomoći će kod upalnih prištića i kod trajnih ožiljaka. Također je mogu koristiti i tinejdžeri već od  navršene 12. godine. Patentirana kombinacija Myrtacina®, Celastrola i vitamina PP – umiruje kožu, smanjuje pojavu prištića i nepravilnosti te smanjuje suhoću i ljuštenje kože uzrokovanu anti-akne terapijom dok kombinacija monalurina i matirajućih čestica rižinog škroba – smanjuje lučenje sebuma i matira. Hidrantno hranjivi sastojci – hidriraju i hrane kožu te koži vraćaju osjećaj ugode.

Keracnyl UV SPF 50+ fluid protiv nepravilnosti potiče nestajanje nepravilnosti i sprječava njihovu ponovnu pojavu nakon prestanka izlaganja suncu (pogoršanje nakon izlaganja suncu, a sunce je jako i ljeti i zime, dok smo primjerice na skijanju).

Myrtacine u kombinaciji s Celastrolom potiče uklanjanje nepravilnosti. Krema je nemasna i neljepljive teksture i nekomedogena.

Keracnyl linija nudi potpun program namijenjen svim oblicima masne kože sklone nastanku akni.

Keracnyl proizvode, ali i sve ostale Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.


Darujemo jednu čitateljicu kremicom!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 11. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Martina Štic.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Patentiran Eucerin sastojak – thiamidol klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.