Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Teatar života

Dolaskom prinova u kuću one postaju zvijezde, a vi inspicijent cijele produkcije.

Kad imate malu, iscrpljujuću djecu, a blizance pogotovo, svaka pomoć je objeručke prihvaćena. Ipak, život nas uči da ništa na svijetu nije besplatno i da svaka žrtva ima svoju cijenu.

Dolaskom prinova u kuću svijetla reflektora automatski se sele na njih neminovno prateći sav njihov repertoar, dok vi prelazite u mrak, degradirajući se u inspicijenta cijele produkcije. Da, show must go on, a vi ste ti koji ćete se pobrinuti za to – od organizacije do tehničke podrške koju istinske zvijezde zahtjevaju.

A dive, kakve jesu, dolaze uz svitu, dvije bake nadobudne u svojim nastojanjima da vam zagorčaju život pod krinkom dječje dobrobiti, koje u jednom mahu preuzimaju ulogu režisera, kostimografa, a ponekad (barem jedan plus) i producenta u vašem kazalištu.

Odjednom, sve odluke su njihove – što će biti na repertoaru, kako ga rasporediti, komu ga prikazati… I vaše kazalište, predstava života, tako se sve više pretvara u cirkuski šator s razbacanim životinjama naokolo, loptama i rekvizitima, dok balansirate na žici međuljudskih odnosa, skačete kroz vatreni obruč majčinskog predbacivanja. Jer pomoć koju trebate dolazi najčešće u obliku šaptača, suflera, vašoj ulozi majke, pomalo opijenog iskustvom koji izlazi iz mračnog skrovišta kako bi samo još jednom zasjao kao vaša zamjena.

Ipak, scenografija je postavljena, glavni glumci odabrani, predstava razglašena i uzmaka nema. 1,2,3…na svoja mjesta…zastor se diže! Još jedna izvedba je na redu. Publika je nestrpljiva, a kritika oštra. Jedino što možete poželjeti je "slomi nogu"!

Dvojčeki

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.