Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Teatar života

Dolaskom prinova u kuću one postaju zvijezde, a vi inspicijent cijele produkcije.

Kad imate malu, iscrpljujuću djecu, a blizance pogotovo, svaka pomoć je objeručke prihvaćena. Ipak, život nas uči da ništa na svijetu nije besplatno i da svaka žrtva ima svoju cijenu.

Dolaskom prinova u kuću svijetla reflektora automatski se sele na njih neminovno prateći sav njihov repertoar, dok vi prelazite u mrak, degradirajući se u inspicijenta cijele produkcije. Da, show must go on, a vi ste ti koji ćete se pobrinuti za to – od organizacije do tehničke podrške koju istinske zvijezde zahtjevaju.

A dive, kakve jesu, dolaze uz svitu, dvije bake nadobudne u svojim nastojanjima da vam zagorčaju život pod krinkom dječje dobrobiti, koje u jednom mahu preuzimaju ulogu režisera, kostimografa, a ponekad (barem jedan plus) i producenta u vašem kazalištu.

Odjednom, sve odluke su njihove – što će biti na repertoaru, kako ga rasporediti, komu ga prikazati… I vaše kazalište, predstava života, tako se sve više pretvara u cirkuski šator s razbacanim životinjama naokolo, loptama i rekvizitima, dok balansirate na žici međuljudskih odnosa, skačete kroz vatreni obruč majčinskog predbacivanja. Jer pomoć koju trebate dolazi najčešće u obliku šaptača, suflera, vašoj ulozi majke, pomalo opijenog iskustvom koji izlazi iz mračnog skrovišta kako bi samo još jednom zasjao kao vaša zamjena.

Ipak, scenografija je postavljena, glavni glumci odabrani, predstava razglašena i uzmaka nema. 1,2,3…na svoja mjesta…zastor se diže! Još jedna izvedba je na redu. Publika je nestrpljiva, a kritika oštra. Jedino što možete poželjeti je "slomi nogu"!

Dvojčeki

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Suncokreti na oblacima

O da, šezdeset dana je jako, jako puno. Svašta se izdogađa čovjeku u tom velikom, a ustvari malom periodu.

Drama Queen

Vidi li se u mijenjaju pelena, u neprospavanim noćima? Vidi li se u vezanju repića ili slaganju Lego kockica?

Zanimljivosti

Uspješno partnerstvo trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Hrvatske gorske službe spašavanja nastavlja se četvrtu godinu zaredom. Iza njih su brojni uspješni projekti i akcije,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.