Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Zagrijte svoje srce uz essence ‘Hugs & Teddies’ trendovsku kolekciju

Nova essence trendovska kolekcija ‘Hugs & Teddies’ osvaja srca svih ljubiteljica ljepote svojim super slatkim dizajnom medvjedića , ekstra mekim materijalima i toplim, nježnim bojama.

Sve što trebamo je ljubav! Ušuškajte se u svoju omiljenu pahuljastu dekicu, udobno se smjestite na sofi sa svojom omiljenom osobom… Nova essence trendovska kolekcija ‘Hugs & Teddies’ osvaja srca svih ljubiteljica ljepote svojim super slatkim dizajnom medvjedića , ekstra mekim materijalima i toplim, nježnim bojama. Kolekcija nudi sve što je potrebno za potpuni izgled: olovku za usne i sjajilo za usne, sjenilo i paletu za lice, kistove i gumice, kao i lak i naljepnice za nokte

essence HUGS&TEDDIES plumping sjajilo za usne

Sve je u poljupcu: sjajilo za usne HUGS&TEDDIES dolazi u toploj nude nijansi sa srednjim prekrivanjem. Meka tekstura poput maslaca glatko se razmazuje po usnama i pruža završetak visokog sjaja s plumping učinkom. Povrh toga, sjajilo za usne ima ugodan miris vanilije i mente – stvoreno za ljubljenje.

essence HUGS&TEDDIES paleta za oči & lice

essence HUGS&TEDDIES paleta za oči i lice nudi sve što vam je potrebno za blistav izgled cijelog lica. Šest sjenila u nježnim nude, smeđim i ružičastim nijansama mogu se koristiti za stvaranje prekrasnih stilova šminke za oči. Zahvaljujući raznim završnim obradama s mat, metalik i satenskim teksturama, možete postići različite izglede s različitim efektima. Rumenilo ističe obraze, a highlighter stavlja naglaske i daje sjaj tenu. Paleta dolazi u blijedo ružičastom dizajnu s motivom slatkog medvjedića.

essence HUGS&TEDDIES soft olovka za usne

Mekana olovka za usne iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršeno nadopunjuje sjajilo za usne. Zahvaljujući svojoj super mekoj teksturi, ocrtavanje duž kontura usana i precizno prekrivanje ne predstavljaju nikakav problem. Njegov dugotrajni završetak je trešnja na vrhu.

essence HUGS&TEDDIES mirisne naljepnice za nokte

Aww! Naljepnice za nokte Hugs & Teddies poboljšavaju nokte svojim slatkim dizajnom medvjedića. Na izbor je 50 različitih motiva. Dodatni naglasak: naljepnice za nokte imaju miris vanilije.

essence HUGS&TEDDIES matte lak za nokte

Za potpuno udoban izgled nemojte propustiti nokte. essence HUGS&TEDDIES mat lak za nokte dolazi s visoko pigmentiranom formulom i toplom nijansom kakaa. Stvorite manikuru s visokom pokrivenošću i mat završetkom sa samo jednim nanošenjem.

essence HUGS&TEDDIES gumica za kosu

Tako pahuljasto! Uz essence HUGS&TEDDIES gumicu kosu možete za tren oka svezati u ležeran rep ili šinjon. Gumica će zasigurno impresionirati svojim super mekanim materijalom od plišanog medvjedića.

essence HUGS&TEDDIES set kistova

Set kistova iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršen je partner za paletu za oči i lice. Kist za nanošenje sjenila i kist za lice imaju ultra mekana bijela vlakna i ručku mekanu na dodir koja udobno leži u ruci. Pakiranje dua kistova a također privlači pažnju svojom nježno ružičastom bojom i dizajnom umiljatog medvjedića.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jelena Jergović.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.