Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Zašto volimo Chio čips od leće? Pruža 100% okusa uz 40% manje masti

Chio čips od leće u dva popularna okusa, Paprika i Sour Cream & Onion, nastavlja osvajati sve ljubitelje slanih zalogaja pa ako već niste – trk u najbližu trgovinu i uživajte u zdravijem grickanju!

Hrana je energija, hrana je život i uživanje. Ipak, moderni potrošači ne žele jesti bilo što. Sve su osvješteniji, biraju hranu koju konzumiraju, paze na njeno porijeklo, sastav proizvoda, ali i kvalitetu namirnica. Uz sve to, naravno, ne žele se odreći odličnog okusa. A zašto i bi? Kad su u pitanju omiljeni zalogaji za grickanje u društvu, uz film i knjigu, ili pak za one trenutke kad baš treba nešto brzo, sla(s)no i hrskavo – biraju Chio čips od leće.

Istraživanja su pokazala kako 9 od 10 ljudi želi više izbora slanih grickalica koje su za njih bolje od njihovih trenutnih favorita. Upravo to prepoznao je i Intersnack Adria, vodeći domaći proizvođač u kategoriji slanih grickalica i predstavio novitet koji već osvaja tržište – novi Chio čips od leće! On prati globalne healthy lifestyle trendove i stoga pripada Better for you segmentu, što znači zdraviji sastav samog proizvoda te odgovor na potražnju za proizvodom koji je bolji za tijelo, um.

Dva okusa, puno hrskanja i nebrojeno sati uživanja

Chio čips od leće na našem tržištu dolazi u dva odlična okusa – Paprika te Sour Cream & Onion. Ovaj vegetarijanski je proizvod na bazi žute leće ima visok udio vlakana i proteina te čak 40% manje masti u odnosu na uobičajeni čips. A, posebno veseli i činjenica da je Chio čips od leće lokalni proizvod proizveden u Hrvatskoj.

Može li zvuk biti jedan od začina?

Itekako! Ono što kod Chio čipsa od leće osvaja jest njegova hrskava tekstura i bogat okus, a činjenica da je kao takav zdraviji je bonus koji čini razliku u odnosu na neki drugi slani snack. Hrskanje hrane, buka koju stvara ambalaža pa čak glazba koju slušamo dok jedemo utječe na naše kulinarsko iskustvo. U omiljenim namirnicama ne uživamo samo nepcem, nosom i očima, koristimo se i ušima. Ne čudi stoga da je Chio čips od leće jedna od omiljenih grickalica jer, uz neodoljiv okus, hrskavost koju pruža u svakom zalogaju i užitak otvaranja i šuškanja nove vrećice malo što može zamijeniti.

Već više od 60 godina na tržištu, Chio je omiljeni brand u više od 30 zemalja, a Chio čips jedan od najpoznatijih snackova u Europi. Novitetima zdravije linije proizvoda koji sadrže manji postotak masnoće a imaju odličan okus, kao što su Chio čips od leće Paprika i Sour Cream & Onion, nastavljaju osvajati sve ljubitelje slanih zalogaja pa ako već niste – trk u najbližu trgovinu i uživajte u zdravijem grickanju!

Članak nastao u suradnji s Intersnack Hrvatska.

Ne propustite

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Duh i tijelo

Iako su burne misli i stres najveći krivac za nesanicu, veliki utjecaj ima i hrana koju jedemo prije spavanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.