Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Dubinska hidratacija u samo 2 minute? FOREO zna kako

Hidratacija je ključni korak za postizanje zdrave i sjajne kože, a najnoviji FOREO UFO 3 je savršen beauty tech gadget koji će ju nahraniti i transformirati u samo 2 minute.

Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po profesionalnim skincare gadgetima koji pružaju profesionalnu njegu u udobnosti vašeg doma, ima sve što vam treba za hidriranu, njegovanu i nahranjenu kožu koja će blistati na uzbudljivim morskim destinacijama.

Hidratacija je ključni korak za postizanje zdrave i sjajne kože, a najnoviji FOREO UFO 3 je savršen beauty tech gadget koji će ju nahraniti i transformirati u samo 2 minute. Njegov intenzivni tretman sadrži toplu i opuštajuću termoterapiju, osvježavajućui kompresivnu krioterapiju, regenerativne T-Sonic pulsacije, te pomlađujuća, osvjetljujuća i revitalizirajuća LED svjetla koja imaju brojne benefite za kožu, a žuto i narančasto svjetlo su odličan odabir za njegu kože nakon sunčanja.

UFO 3 se koristi uz maske za lice koje će vam pružiti pravo spa iskustvo. Ružina vodica i ulje jojobe glavni su sastojci mirisne Bulgarian Rose sheet maske koja će biti spas za žednu kožu.

Dermatološki testirana, prirodna formula obogaćena je njegujućim peptidima i uljima koži vraćaju sjaj te maslinovim uljem i uljem sjemenki jojobe koje njeguju i umiruju suhu kožu lica. Hijaluronska kiselina, ekstrakt svile i vitamin E koži će osigurati mladenački izgled i umiriti ju nakon izlaganja suncu, moru i soli.

FOREO beauty tech proizvodi dostupni su na foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas, i Rox Beauty


Darujemo jednu čitateljicu – UFO 2 i Bulgarian Rose sheet maska.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica M. Petra

Ne propustite

Darivanje

Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT...

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Darivanje

Upoznajte se s novom mirisnom linijom - L’Erbolario Girasole, koja će osvojiti vaše srce svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.