Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Savršena koža i kosa u novogodišnjoj noći

Prije tuluma svratite u Kozmo po kozmetičke proizvode.

Poznato je kako su osnova atraktivnog izgleda žene u najluđoj noći njegovana i glatka koža te sjajna i svilenkasta kosa, stoga su pripreme za doček Nove godine bez preparata za njegu kože i kose jednostavno nezamislive. U Kozmo drogerijama diljem Hrvatske dostupni su razni kozmetički proizvodi za potpuno njegovan izgled, a zahvaljujući prigodnim pakiranjima u poklon-setovima vrlo su pristupačni i cijenom.

1.Baylis&Harding England (109,99 kn) – Baylis&Harding England svjetski je poznati proizvođač kvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose koji svoje mjesto pronalaze u ženskim i muškim kupaonicama, zahvaljujući prirodnim sastojcima, ali i atraktivnom pakiranju. Sa setom koji uključuje tekući sapun i losion za ruke te gel za tuširanje i kupku koža cijelog tijela će biti meka i njegovana, a ruke spremne za daljnje tretmane manikure.



2. Beautilicious set (69,99 kn) – Beautilicious je pravi ženski brend, što i ne čudi s obzirom na to da ga je osnovala vizažistica u želji da ženama diljem svijeta ponudi kvalitetnu preparativnu i dekorativnu kozmetiku po povoljnim cijenama. U setu koji privlači poglede simpatičnom ambalažom nalazi se sve potrebno za njegu kože u zimskim danima – kupka, gel za tuširanje i losion za tijelo, a sve se može pospremiti u praktičnu toaletnu torbicu koja se dobiva na poklon.



3. Baylis&Harding Wild rose&raspberry leaf (99,99 kn) – i stopala zaslužuju pravilnu njegu, posebno ako će odabir za novogodišnji outfit biti popularne peep toe cipele koje će otkriti nožne prste. Ispravna njega svakako uključuje sol za stopala i losion koji se mogu pronaći u ovom setu, a posebno iznenađenje su mekane papuče u kojima je šetnja do kupaonice iznimno ugodna. A onda može započeti i odabir odgovarajućeg laka za nokte.



4. Gliss Asia Straight set (41,99 kn) – Gliss Asia Straight prva je linija za njegu kose koja ravna čak i neukrotivu kosu pa žene više ne moraju brinuti da će baš na dočeku Nove godine imati problema s frizurom. Set uključuje šampon i masku s kojima će kosa postati svilenkasta i podatna za razne frizure. Kao poseban poklon u božićnoj ponudi uz set dolazi i regenerator za potpunu njegu te kozmetička torbica u primamljivoj ljubičastoj boji.



5. Braun Satin Hair sušilo za kosu (99,99 kn) – bez obzira imaju li kovrčavu, valovitu ili ravnu, kratku ili dugu, sve žene priželjkuju isto – njegovanu kosu, meku na dodir. S naprednim sušilom njemačkog proizvođača Braun to je i moguće – ono će zahvaljujući ugrađenom sustavu za podešavanje temperature omogućiti oblikovanje kose uz najmanju moguću razinu oštećenja te smanjiti pojavu statičkog elektriciteta. Kosa će tako nakon sušenja biti meka poput satena, a za vrijeme božićne ponude uz kupovinu sušila na poklon se dobiva i regenerator Pantene pa je savršena frizura zajamčena.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.