Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Svježa kozmetika protiv umora

Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma.

Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma za njegu kože namijenjena je suvremenoj ženi koja se uspješno nosi s tisuću svakodnevnih obaveza, a jedini neprijatelj joj je umor. Skin.Ergetic predstavlja moć prirode u borbi protiv znakova umora jer sadrži jedinstvenu kombinaciju svježih aktivnih sastojaka, a jedinstvenost koncepta "svježe kozmetike" je aktivacija sastojaka tek prije prve upotrebe.

Skin.Ergetic je sveobuhvatni program njege s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem koji se sastoji od tri proizvoda:

Serum

Tehnologija koja se veže za svježu kozmetiku optimizira učinkovitost aktivnih sastojaka aktivacijom u posljednjem trenu uz pomoć Skin.Ergetic seruma. Ovaj proizvod namijenjen borbi protiv znakova umora sadrži jedinstvenu kombinaciju:
1. Ekstrakt brokule potiče rad obrambenih mehanizama stanica i dovodi ih u stanje „pripravnosti“ u svrhu unaprijeđene reakcije na agresiju.
2. Stanice izdvojene iz jabuka potiču stanični metabolizam
3. Ekstrakt soje potiče stvaranje stanične energije, odnosno potpomaže njezino stvaranje u stanicama potičući rad mitohondrija i sintezu ATP-a
Cijena proizvoda:  463 kn

Anti Ox – dnevna njega s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem

Ova "energetska bomba“, koja najbolje djeluje u kombinaciji sa stanicama jabuke i ekstraktom soje iz seruma, sadrži:
1. Likopen iz rajčica koji ima antioksidativni učinak na vanjske agresije. Blokira ulazak slobodnih radikala na membranama.
2. Polifenole iz grožđa i naranče koji imaju antioksidativni učinak na slobodne radikale koje tijelo proizvodi.
3. Neohesperidine iz seviljskih (kiselih) naranči koji imaju antioksidativno djelovanje u svim dijelovima stanice: jezgri, membrani i citoplazmi.
Cijena proizvoda: 396 kn

Detox – intenzivna noćna hidratantna njega za obnovu kože

Ova krema sadrži 5 aktivnih sastojaka iz čaja i biljnih korijena u umirujućoj kremi za blistav i čist jutarnji ten. Skin.Ergetic Night kombinira ekstrakte čaja i veprine, čija svojstva potiču mikrocirkulaciju i potpomažu uklanjanje toksina* iz kože. Lipidni ekstrakt iz heljdinog voska odabran je zbog umirujućih i njegujućih svojstava ključnih za obnovu tijekom noći. 
Cijena proizvoda: 396 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Potrebe za magnezijem se povećavaju tijekom rasta, trudnoće ili dojenja.

Zanimljivosti

Dr. Grandel GrandeMag magnezij i AminoGran Immun brz i učinkovit duo protiv posljedica ljetnog umora i iscrpljenosti.

Savjeti i preporuke

Uz podršku Biotherma, i Vi imate priliku sudjelovati u očuvanju Jadranskog mora.

Duh i tijelo

Istraživanja su pokazala da konzumiranje trešanja može pomoći u sprečavanju srčanih bolesti i raka, te ublažiti bolove i poboljšati zdravlje kostiju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.