Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Beauty savjeti za zanosno ljetovanje

Opušteni i zgodni na godišnjem uz 5 savjeta.

Izgledati savršeno na godišnjem odmoru je vjerojatno mnogim ženama želja. Pritom ne mislimo na cjelodnevnu napirlitanost već dobru pripremu sa prekrasan look koji se lako održava u svako doba dana.

Evo nekoliko savjeta koji će vam priuštiti ljetovanje iz snova.


1. Frizura


Prije nego se otisnete na godišnji odmor, posjetite frizera. Neka vam osmisli romantičnu i opuštenu frizuru koju ćete lako održavati. Pripremite se i na to da će vam sunce i sol loše utjecati na kosu, iako se vama čini možda kako su vam možebitne loknice ljepše. Njegujte i štitite kosu na ljetovanju, jer će vas inače na kraju godišnjeg dočekati ispucali vrhovi i isprana boja.



2. Hidratacija

Sve vrste hidratiziranja su dobrodošle u vrućim ljetnim danima. Bilo da ste na plaži, u gradu ili pak u planinama pijte puno vode. Također hidratizirajte se i izvana – krema za lice i kosu je neophodno.

3. Zaštita

O  kremama, gelovima, sprejevima i uljima sa zaštitnim UV faktorom vjerojatno već sve znate. Ipak, ni jedan tekst o potrebnim stvarčicama za ljeto – ne može proći bez savjeta o zaštiti. Naime, osim što vas brane od štetnih zračenja, kreme vam pomažu u ljepoti kože jer na taj način će vam lice i tijelo duže ostati mladoliko.

4. Obrve i trepavice

Prije ljetovanja biste mogli posjetiti kozmetičarku kako biste obojili trepavice. Nanošenje i skidanje maskare bit će vam samo tlaka u svim morskim radostima, zato okušajte se s bojom. Ako su vam obrve nešto svjetlije također ih obojite.



5. Bosi na pijesku

Dok bosonogi hodate po pijesku u istom trenutku masirate stopala i rješavate se viška kože. Također će vam biti dobro za kralježnicu i držanje tijela.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.