Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Benetton moda za jesen/zimu 2011.

Glavna podloga u svim kombinacijama je siva boja.

Benetton je spreman za jesen/ zimu 2011. koji će nam tako brzo doći. Pametno se već sad početi pripremati za hladnije dane, jer će nas kao i uvijek, samo preko noći iznenaditi jesen.

Glavna boja koja prevladava u svim jesenskim kombinacijama je siva. Ima je u kombinaciji sa svjetlo smeđom ili bijelom, a pojavljuje se često i plava.



I dalje se nose volani, duže karirane košulje te se vraćaju 3/4 traperice.



Od modnih dodataka su uglavnom tanki remeni u žutoj ili zelenoj boji kako bi razbili sivu podlogu. No u kombinaciji se provuče i pokoji prljavo rozi element, poput ovih hlačica. Dok se osim standardnih kratkih jakni, nose i duže, slobodno ih kombinirajte s ljetnom haljinicom.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.