Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Benetton moda za jesen/zimu 2011.

Glavna podloga u svim kombinacijama je siva boja.

Benetton je spreman za jesen/ zimu 2011. koji će nam tako brzo doći. Pametno se već sad početi pripremati za hladnije dane, jer će nas kao i uvijek, samo preko noći iznenaditi jesen.

Glavna boja koja prevladava u svim jesenskim kombinacijama je siva. Ima je u kombinaciji sa svjetlo smeđom ili bijelom, a pojavljuje se često i plava.I dalje se nose volani, duže karirane košulje te se vraćaju 3/4 traperice.Od modnih dodataka su uglavnom tanki remeni u žutoj ili zelenoj boji kako bi razbili sivu podlogu. No u kombinaciji se provuče i pokoji prljavo rozi element, poput ovih hlačica. Dok se osim standardnih kratkih jakni, nose i duže, slobodno ih kombinirajte s ljetnom haljinicom.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.