Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Zagrebački holding d.o.o., trgovačko društvo u 100-postotnom vlasništvu grada Zagreba, raspisao je natječaj za izbor i imenovanje predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi.<br />

Hrvatska

Zagrebački holding raspisao natječaj za predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi

Zagrebački holding d.o.o., trgovačko društvo u 100-postotnom vlasništvu grada Zagreba, raspisao je natječaj za izbor i imenovanje predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi.

Natječaj je otvoren deset dana, a objavljen je na internetskoj stranici Zagrebačkoga holdinga 24. siječnja te u dnevnim novinama.

Natječaj je objavljen za predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi – za unutarnju reviziju i kontrolu, rizike, financije, računovodstvo, kontroling, marketing i prodaju, nabavu, pravne poslove, upravljanje imovinom, opće poslove, informatiku i telekomunikacije, upravljanje projektima, sigurnost, upravljanje ljudskim resursima, korporativni razvoj i korporativne komunikacije.

Osnovni uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti za sva radna mjesta s posebnim ovlastima i odgovornostima su: minimalno VSS, minimalno tri godine rukovodećeg radnog iskustva, inicijativnost u rješavanju problema i spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost brzog učenja, komunikativnost, sklonost suradnji i timskom radu, izražene organizacijske sposobnosti, aktivno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika i nekažnjavanost.

Zagrebački holding na internetskim stranicama, među ostalim, navodi kako izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadatcima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje. S izabranim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na određeno vrijeme od dvije godine, osim kandidata za predstojnika Ureda Uprave, s kojim će se ugovor sklopiti na četiri godine.

Nakon isteka ugovora o radu, a u slučaju da se s kandidatom ne produži ugovor, kandidat ima pravo na zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu d.o.o. na neodređeno vrijeme na poslovima koji odgovaraju njegovoj stručnoj spremi.

Zagrebački holding nastao je 2006. godine spajanjem više gradskih trgovačkih društava u jednu pravnu osobu. Na internetskoj stranici navodi kako od 1. siječnja 2009. primjenjuje novu sistematizaciju radnih mjesta koja će omogućiti daljnju profesionalizaciju te povećanje učinkovitosti i transparentnosti poslovanja, a natječaj raspisuje radi odabira što kvalitetnijih stručnjaka koji će voditi poslove.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.